Geen categorie

Ledger nano S Wallet

By 25 januari 2018mei 26th, 2018One Comment

Ikzelf heb mij de Ledger nano S wallet gekocht en kan deze aan iedereen aanraden. Het is wel duidelijk dat Ledger wallets zijn betrouwbaar zijn en enorm schappelijk van prijs. Heb nu wel gemerkt dat ze wat opgeslagen zijn van prijs, iets wat je bij alle elektronica omtrent cryptocurrency ziet.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Wat is de Ledger nano S nu net?

Deze is een hardwallet waar je jouw bitcoin, maar ook een hoop andere coins op kan verzamelen. Een zeer goede wallet die eruit ziet als een kleine USB stick die je met een USB kabeltje kan verbinden aan jouw computer. Je moet hem ook aan jouw computer bevestigen om te kunnen gebruiken. Een zeer veilige wallet waarvan jijzelf je coints bijhoud. Zorg er dus altijd goed voor dat je deze Ledger nano S wallet dus nooit verliest.

Hoe werkt deze Ledger nano S wallet?

Eerst en vooral zal je zien dat je USB stickje een display heeft en 2 knopjes op de bovenkant. 1tje aan de linker kant en de andere aan de rechter kant. Klik je op de linker kant ga je naar boven, druk je op de rechter knop ga je naar onder. Druk je op beide knopjes tegelijk, dan bevestig je op wat de dispay staat.

Wanneer je jouw Ledger nano S uit de doos haalt zie je dus het USB stickje, een kabeltje om de Ledger nano S aan je computer te bevestigen, een klein beetje info en een kaartje waar je 20 woordjes op kan invullen. Dit kaartje is van belang om zeker nooit te verliezen.

Bij het eerste gebruik moet je jouw Ledger nano S verbinden met je computer doormiddel van het USB kabeltje. Er komt vervolgens een welkom scherm op de dispay en vervolgens de vraag om je Ledger nano S te configureren. Je klikt op JA. Vervolgens moet je een pincode ingeven. Hij staat standaard op 5. Klik op de rechter knop om naar boven te gaan, de linker om naar beneden te gaan en beide indrukken op te bevestigen. Het is een pincode van 4 cijfers.

Vervolgens bevestig je jouw pincode nog eens en dat gedeelte zit erop. Vergeet deze 4 cijferige pincode uiteraard nooit, deze zal elke keer gevraagd worden wanneer je jouw Ledger nano S opstart. Is jouw pincode ingesteld zal de Ledger nano S jouw 20 verschillende woorden geven. Het is zeer belangrijk dat je deze alle 20 op een papiertje bij houd, daar dient dus ook het stukje papier dat bij jouw Ledger nano S zit voor. Zorg ervoor dat je dit zeer goed opschrijft en nooit verliest. Dit zorgt ervoor dat jouw Ledger nano S bevestigd wordt. Is dit gedaan gaat hij nog enkele woorden vragen en die moet je vervolgens selecteren. Is dit gedaan is je Ledger Nano S geconfigureerd.

Welke cryptocurrency coins kan ik op mijn Ledger nano S zetten?

Hier werken ze continu aan, dit artikel is op 25 januari 2018 geschreven, het is goed mogelijk dat over enkele maanden er weer een hoop nieuwe coints op jouw Ledger geplaatst kunnen worden. Op dit moment zijn het: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Ripple, Dash, Stratis, Komodo, Ark, Expanse, Ubiq, Vertcoin, Viacoin, Neo, Stealthcoin, Stellar, Hcash, Digibyte, Qtum en PicX. Dit zijn dus een hele hoop cryptocurrency waarvan de beste en betrouwbaarste cryptocurrency coins erbij zitten.

Hoe zet is deze coins op mijn Ledger nano S?

Eerst en vooral moet je de chrome app op jouw PC downloaden, deze kan je op de app page vinden van de Ledger website. Op deze pagina moet je de Ledger Manager app downloaden. Deze geeft jouw toegang om jouw Ledger Nano S te beheren en er dus ook andere coins op te plaatsen. Het is een makkelijke tool waar je alle coins op kan vinden die je hierboven kan vinden en gewoon op toevoegen klikken en ze worden toegevoegd aan jouw Ledger nano S. Staan de coins op jouw Ledger Nano S, dan kan je verder. Ga op hun website kijken naar de beschrijving van de coin die je erop wil zetten en daar kan je dan vervolgens ook de app downloaden voor je wallet zelf. Om hierop te geraken moet je eerst weer je Ledger nano S met je computer verbinden, je wachtwoord ingeven en dan op jouw coin gaan staan welke je wilt toevoegen aan je wallet. De app zal dan verbinden met je wallet en openen. Dit is een simpele pagina met de overzicht hoeveel coins je hebt staan met de geschiedenis wanneer er coins zijn gestort of afgehaald en vervolgens nog een pagina voor coints te storten of op te nemen op jouw wallet. Wil je storten kun je het bedrag ingeven dat je wilt overmaken en het wallet adres ingeven. Ga verder en je transactie is geslaagd. Wil je coins op je Ledger nano S zetten dan krijg je een code, deze code is jouw adres naar jouw Ledger nano S. De coins die je ergens hebt gekocht moet je vervolgens naar een wallet storten en dat is dan het adres waarna je het moet storten. Is het bedrag verzonden staat het binnen enkele minuten veilig op je Ledger nano S.

Zou ik een Ledger nano S kopen?

Ik kan het zeker aanraden om een Ledger nano S te kopen. Het is een zeer makkelijke wallet in beheer. Werkt zeer degelijk, snel geleverd, goede support en veel goede apps. Veel is ook open source wat wil zeggen dat scripters eraan mee kunnen werken en samen het netwerk nog sterker uitbouwen. Ik vind het van alle hard wallets de beste en dat is de reden dat ik ook deze wallet heb aangekocht en ben uiterst tevreden. Je kan je Ledger nano S hier kopen.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Ledger perfecte wallet voor te minen.

Ik gebruik mijn Ledger Nano S wallet voornamelijk voor te minen. Wanneer ik niet achter mijn computer zit zet ik met regelmaat mijn miner wel eens aan. Alle coins die ik hiermee verdien zet ik automatisch over op mijn Ledger Nano S wallet. 1 maal je een wallet adres heb aangemaakt hoef je eigenlijk niets meer te doen buiten je wallet controleren wanneer de uitbetalingen gebeuren. Heb je zelf ook interesse om deze methode toe te passen ? Lees gerust alles eens op de Bitcoins minen pagina. Op die pagina kom je alles te weten hoe je jouw eigen computer moet laten minen.

One Comment

Leave a Reply