blog

Wil Game of Thrones actrice Maisie Williams long gaan op bitcoin?

By 17 november 2020No Comments

Maisie Williams, de Britse actrice die vooral bekend is van haar rol als Arya Stark in Game of Thrones, heeft crypto Twitter in vuur en vlam gezet met een bericht waarin ze haar fans over bitcoin vraagt. Dit doet denken aan een tweet in mei van JK Rowling, de schrijfster van de Harry Potter reeks.

Long bitcoin

In de tweet vroeg Williams via een poll aan haar 2,7 miljoen volgers de vraag of ze long moest gaan op Bitcoin. Op dit moment heeft precies 50% ja gestemd (en dus 50% nee…). Er zijn 700.000 stemmen uitgebracht dus de respons is enorm, van zowel liefhebbers van cryptocurrency als critici.

Grappen en grollen

Zelfs Elon Musk kon het niet laten te antwoorden op haar tweet. Hij is aan het geinen door te verwijzen naar het populaire boek, de videogame en de Netflix-serie The Witcher. Dit kun je wel een soort van concurrent van de wereld van Game of Thrones noemen. Williams ziekt lekker terug door te vragen naar Blue Origin, de concurrent van SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Musk.

Het fonds, niet de ziekte

Naast Musk gaven ook veel bekende bitcoiners acte de présence. De leukste komt misschien wel van Barry Silbert. Dit is de CEO van Digital Currency Group, het moederbedrijf van Luno, Grayscale, Coindesk, Genesis Trading en Foundry. Hij zegt dat Williams eens moet kijken naar Grayscale. Dit is de naam van zijn bitcoin fonds, maar ook van een gevreesde ziekte in de verhalen van Game of Thrones.

Blockfolio voegde eraan toe dat Williams zich zou moeten aansluiten bij de free folk, long bitcoin. Peter McCormack adviseerde, samen met andere Twitter-gebruikers, om andere cryptocurrency’s te negeren en alleen te investeren in bitcoin. Zoals McCormack het uitdrukte:

Niet iedereen wint

Maar het zijn niet allemaal winnaars. Cryptobeurs Gemini van de WinkleVoss broeders kon het niet laten:

En haar beroemde woorden uit de serie, maar dan in bitcoin stijl:

Leave a Reply