Geen categorie

Welke crypto coins moet ik kopen?

By 3 februari 2018No Comments

Wanneer je wilt gaan beleggen in cryptocurrency heb je enorm veel keuze aan verschillende coins die je kan aankopen. Doordat je tegenwoordig zodanig veel keuze hebt is het belangrijk om te weten welke coin of coins je net wilt kopen. Niemand kan in de toekomst kijken en dus niemand kan echt weten welke coin echt veel gaat stijgen in waarde en welke net gaat vallen in waarde. Door veel informatie te vergaren over wat de makers van de coins komende tijd willen gaan veranderen aan hun coin kan je wel al wat te weten komen welke coin het goed kan gaan doen en welke niet. Weet dat wanneer je begint met crypto handel je dus ook geld kan verliezen. Ik raad dus ook nooit aan om meer geld te investeren in crypto handel dan geld dat je kan missen.

Hoe kies ik nu de juiste coin ?

Ik raad iedereen aan om eens te gaan kijken op deze coin market cap website. Je kan daar eigenlijk bijna elke coin vinden die je kan kopen en ook zijn market cap waarde. Hoe hoger deze waarde, hoe meer geld er in deze coins is geïnvesteerd en hoe waardevoller deze coins zijn. Deze coins zijn dus ook een stuk veiliger om te kopen waarvan je toch kan aannemen dat deze coins het goed gaan blijven doen.

Wat raden wij aan ?

Uit ervaring kan ik aanraden om je investering te verspreiden over meerdere coins. Als je iemand bent die een bepaald bedrag op dit moment kan missen en het wil investeren in crypto coins, dan zou ik naar gelang je budget verspreiden over meerdere coins welke in de top 20 staan op vlak van hun market cap waarde. Moest er nu 1 van jouw coins het wat minder doen kunnen de andere coins dit opvangen. Heb je enkel coins met een hoge market cap waarde, dan heb je de meest veilige crypto coins gekocht.

Leave a Reply