Geen categorie

Bitcoin weer op goede koers?

By 7 februari 2018februari 11th, 2018No Comments

Iedereen die met cryptocurrency bezig is weet wel dat de koersen de laatste maand enorm gezakt zijn. Zeer vele die denken aan de bubbel die gaat barsten. Maar er komt toch nog goed nieuws aan voor de Bitcoin en crypto markt. En dit positieve nieuws brengt toch direct weer direct een stijging voor de bitcoin koersen, dus dat kunnen we zeer positief opvatten.

Vanwaar komt die val van de Bitcoin de laatste weken?

Zoals in vele landen al het geval is zijn overheden de Bitcoin zoveel mogelijk aan het regulariseren. Dit wil eigenlijk zeggen dat de overheden graag zouden weten wie de munten koopt en wie er veel geld mee verdiend. Want wie veel geld verdiend, moeten we ook belasten is de gedachten hierachter. Echter natuurlijk brengt dit te weeg dat vele onder ons minder vertrouwen gaan krijgen in de crypto markten en dat er de laatste tijd zo een vrije val is geweest in de marktwaarde van alle coins. Frankrijk, Korea en meerdere landen hadden al aangekondigd dat ze de Bitcoin gaan regulariseren en dat had al een enorme invloed in de bitcoin koers van de laatste weken. En dan hebben we het nog niet over Amerika gehad. Amerika heeft deze week al aangekondigd dat ze de mogelijkheid aan banden leggen om Bitcoins te kopen met je creditcard. Allemaal nieuws dat de marktwaarde toch enorm heeft doen dalen.

Er is weer positief nieuws, wat is dat ?

Maar we krijgen toch weer positief nieuws binnen. Dat Amerika 1 van de belangrijkste landen is rond het bestaan van crypto zal je niet verbazen. Gelukkig heeft FinCEN ( de financiĆ«le waakhond van het ministerie van financiĆ«n ) laten weten dat ze de digitale munten beschouwen als een zakelijke gelddienst en deze moet dan ook gelijk worden behandeld als alle andere gelddiensten en dat is enorm positief nieuws. Ze gaan het gebruik van de Bitcoin dus zeker niet aan banden leggen en dit nieuws heeft al een enorm goede invloed op de marktwaardes van alle crypto’s gehad tot dusver.

Zijn we volledig over de dalingen van coins ?

Dat we nu weer opweg zijn naar een even sterk groeiende crypto markt als enkele jaren geleden ga ik zeker niet zeggen. Enkele jaren geleden mocht je welke coin dan ook kopen, alle coins bleven stegen in waarde en iedereen verdiende veel geld met het kopen van eender welke coin. Echter door het veel strengere beleid rond alle coins zie ik het niet meer gebeuren dat alle coins zullen blijven stijgen zoals vroeger het geval was. Het zal steeds moeilijker worden om geld te gaan verdienen met crypto coins, maar het zal zeker nog mogelijk zijn. Echter met veel meer moeite en opzoekwerk naar welke de goede coins zijn om te kopen en een goede structuur van kopen en verkopen.

Leave a Reply