blog

Waves: volgende golf richting 7 euro, stijging van 17 procent

By 25 november 2020No Comments

Vanaf vandaag is Waves beschikbaar in de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Maar waar moet je rekening mee houden bij al die woeste golven in de grafieken? Is het een goed moment om Waves te kopen?

Waves in stijgende trend

Je kijkt hieronder naar de uurgrafiek van Waves. Daar is een heleboel op te zien, maar we nemen de grafiek stap voor stap door.

Al een paar weken is Waves lekker bezig. Dat zie je aan de zwarte stijgende trendlijn op de grafiek. Elke keer als de koers de lijn aantikt, maakt de koers een grote beweging omhoog. Zoals je kan zien heeft Waves niet lang geleden de trendlijn aangetikt. Dat kan duiden op een tijdelijke bodem.

Blijkbaar houden Waves-traders van ronde getallen. Vandaag vond de koers namelijk ondersteuning op 6 euro. En nu lijkt de prijs op weg naar de weerstand van 7 euro, de groene lijn op de grafiek. Een sprong van 6 naar 7 euro is een koersstijging van bijna 17 procent. Mooi meegenomen dus!

Indicator laat bodem zien

Onder de koersgrafiek van Waves zie je nog een grafiek. Dat is de MACD-indicator, die het momentum van de koers laat zien. Deze indicator ziet er op dit moment erg goed uit, het lijkt erop dat Waves een tijdelijke bodem heeft aangeraakt.

De MACD-grafiek bestaat uit twee lijnen en een staafdiagram (rode en groene balken). De twee lijnen zijn afgeleiden van voortschrijdende gemiddelden van de koersgrafiek. Dat klinkt technisch, maar de indicator zelf is eenvoudig af te lezen.

Stijgt de blauwe lijn boven de oranje lijn? Dan ontstaan er groene balken op de staafdiagram. Dit betekent dat de negatieve trend is omgeslagen naar een positieve trend. De vorige keer dat dit gebeurde schoot Waves van 4,83 euro naar 7 euro. Schiet de koers nu opnieuw omhoog?

Download BLOX om te handelen in Waves

Wil je zelf aan de slag met het kopen en verkopen van cryptocurrency’s? Download dan de alles-in-één trading app BLOX! Koop, verkoop en beheer alle populaire cryptomunten, gewoon vanuit je broekzak.

BLOX is verkrijgbaar voor Android en iOS:

Leave a Reply