blog

PlanB legt in Madelon Navigeert uit waarom bitcoin 288.000 dollar kan worden

By 28 december 2020No Comments

Een van de grootste namen in het Nederlandse Bitcoin landschap is Madelon Vos. Zij heeft een ontzettend populaire programma genaamd Madelon Navigeert, waarin ze rondrijdt en spreekt met gasten. Met kerst had ze een wel hele speciale gast in de auto: Plan B.

Anoniem blijven

Het interview is opgedeeld in twee video’s. Het eerste deel is op 1e kerstdag gepubliceerd en het tweede deel op 2e kerstdag. Volgens het persbericht is dit een bijzonder interview, Plan B heeft namelijk in 2019 slechts één keer eerder een Nederlands interview gedaan én is daarnaast nooit fysiek te gast. Dat komt omdat hij grote waard hecht aan zijn anonimiteit.

Plan B is een bekende naam binnen het bitcoinlandschap. Een bekende naam, maar absoluut geen bekend gezicht. Plan B is namelijk erg gesteld op zijn privacy en is daarom nooit in beeld te zien. Plan B is een Nederlander met een missie om een brug tussen Plan A en Plan B te slaan. Met Plan A wordt de traditionele financiële wereld bedoeld, en Plan B laat zich vast wel raden. Maar voor de goede orde: Bitcoin.

Koersvoorspellingen

De anonieme Nederlander werkt in Plan A voor een grote Nederlandse financieel bedrijf. Hij verwierf de afgelopen jaren naam en faam onder bitcoinners, vanwege zijn twee modellen S2F en S2FX. De koersvoorspellingen uit deze modellen liegen er niet, om: een bitcoin koers tussen de 50.000 en 288.000 dollar.

Madelon Vos en Plan B bespreken niet alleen de werking van het model, maar duiken ook de macro-economische diepte in. Want, stel dat het model inderdaad klopt, hoe ziet de wereld er dan uit? Waar stevenen we op af? In het eerste deel gaan ze in op bitcoin en de totstandkoming van beide modellen.

Het tweede deel gaat nog een stukje verder. Madelon Vos over deze buitenkans: ‘Weken hebben we er over gedaan om dit interview tot in de puntjes voor te breiden. Het werd dan ook tijd dat PlanB bij ons in de auto stapte om zijn model en zijn visie op de toekomst te duiden. De combinatie van een interview en een auto, het prachtige Nederlandse landschap in combinatie met de visie van Plan B, zorgt voor een perfecte mix. Kortom, dit wil je gewoon niet missen.’

Leave a Reply