blogExchanges

Nieuwe coinlisting in BLOX: cryptocurrency Waves toegevoegd

By 25 november 2020No Comments

Er is weer een nieuwe munt bijgekomen in de crypto-app BLOX. De Nederlandse app voegt Waves toe aan het aanbod.

Waves heeft een goed jaar

In 2020 is de koers van Waves met 640% gestegen. Kocht je de munt begin dit jaar dan betaalde je daar 0,87 euro voor. Inmiddels is de koers gestegen naar 6,20 euro. Een munt met enorme potentie dus. In een later artikel vandaag gaan we verder in op de koersontwikkelingen van Waves.

Waves in 2020

Investeer in Waves met BLOX

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten, waaronder grote namen als Bitcoin, XRP en Ethereum maar ook in kleinere munten zoals Waves, VeChain en Chainlink. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. Meer weten?

Download de app hier:

Wat doet Waves?

De cryptocurrency Waves wordt gebruikt op het gelijknamige blockchainproject Waves. Verwarrend? Wellicht. Maar je kunt het vergelijken hoe je met ether betaalt op de Ethereum blockchain.

Nog meer overeenkomsten met Ethereum: Waves is een multifunctioneel blockchain-platform met verschillende use-cases, waaronder gedecentraliseerde applicaties (DApps) en slimme contracten.

Waves is gelanceerd in de zomer van 2016, de ICO die hier aan voor af ging is een van de allereerste ooit. Het idee was simpel, maar zoals zo vaak bij simpele ideeën, is de uitvoer lastig. De blockchain moest sneller, nuttiger en gebruiksvriendelijker worden. Het platform heeft in de loop der jaren verschillende wijzigingen ondergaan om hier aan te voldoen. Ook zijn er nieuwe spin-off-functies toegevoegd om voort te bouwen op het oorspronkelijke ontwerp.

De doelgroep van Waves is wel bijzonder, ze richten zich voornamelijk op zakelijke partners die blockchain willen gebruiken om processen te verbeteren of nieuwe diensten te creëren.

In 2020 kondigde Waves aan dat het platform samen kan werken met Ethereum door de token Waves om te zetten naar de ERC-20 standaard.

Leave a Reply