blogExchanges

Nederland tegen Oekraïne, BLOX geeft 5x 50 euro bitcoin (en altcoins) weg op wedstrijddag

By 13 juni 2021No Comments

Hebben we er weer zin in? Vandaag speelt het Nederlands Elftal tegen Oekraïne en dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Samen met BLOX geven we prijspakketten en trade-tegoed weg.

Nodig je vrienden uit en win 50 euro

Wat is er mooier dan samen voetbal kijken? Samen traden! Daarom hebben we een toffe actie voor jou: we geven 5x 50 euro weg.

Wat moet je doen? Nodig tijdens een wedstrijd van Nederland minimaal 2 vrienden uit met behulp van jouw persoonlijke vriendencode. En het toffe is, ook al win je niet, je vrienden krijgen van ons allebei een tientje om mee te traden.

Waar vind je die vriendencode? Heel simpel:

  1. Open BLOX
  2. Ga naar Verdien, de derde optie in het menu
  3. Je ziet nu je persoonlijke vouchercode. Deze bestaat uit 14 tekens inclusief streepjes.
  4. Klik op Deel om de code te delen met iedereen die Oranje een warm hart toedraagt

Zorg dat minimaal twee vrienden zich aanmelden. That’s it! Heb je gewonnen, dan wordt er persoonlijk contact met je opgenomen.

Spelvoorwaarden

De actie loopt op elke speeldag van het Nederlands elftal. De eerste kans om mee te doen is op zondag 13 juni tijdens Nederland – Oostenrijk. Je kan dan meedoen van 19:00 uur tot en met 00:00 uur.

Maak elke wedstrijd van Nederland kans op een BLOX-goodiebag

Daarnaast maak je bij elke speeldag van het Nederlands elftal kans op een supergaaf BLOX-prijzenpakket!

Meedoen is simpel. Volg BLOX op Facebook, Instagram en Twitter en reageer op een van de berichten op de dag dat Nederland speelt. Heb je gewonnen? Dan neemt BLOX contact met jou op via een privé-bericht. Succes!

Leave a Reply