blog

Moederdag: 15 euro korting op CoolWallet S, bewaaroplossing voor bitcoin en altcoins

By 7 mei 2021No Comments

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor moederdag? Of gewoon zelf op zoek naar een mooie wallet? Wij mogen tijdelijk de CoolWallet S met 15 euro korting aanbieden. Dat betekent dat je nu geen 99,99 euro, maar 84,99 betaalt voor deze hardware wallet.

Verschillende wallets

Er zijn twee type wallets op de markt:

  • software wallets, deze download je op je telefoon of desktop
  • hardware wallets, fysieke apparaten

Beide hebben voor- en nadelen, maar aangezien CoolWallet een hardware wallet is, laten we software wallets even voor wat ze zijn. Hardware wallets zijn veilig omdat de privé-sleutels tot je coins offline worden gegenereerd en bewaard. Dit betekent dat hackers er niet bij kunnen, omdat de wallet niet verbonden is met het internet.

Een nadeel is het gebruiksgemak en de mogelijkheden die een online verbinding van een software wallet biedt. Denk bijvoorbeeld aan de wallet Metamask voor je telefoon en desktop. Deze wallet is essentieel als je wil handelen op een decentrale beurs zoals UniSwap, PancakeSwap of KyberSwap.

Maar CoolWallet is anders dan alle andere hardware wallets.

Voorkant

Bekijk Product

Unieke DeFi-mogelijkheden

CoolWallet is de eerste, en misschien wel de enige, hardware wallet die direct verbonden kan worden met decentrale beurzen. Download de app, verbind de wallet met bluetooth met je telefoon en je kunt alles doen wat je normaal via Metamask doet. Daar komt bij dat je de veiligheid hebt van een hardware wallet.

Strakke pinpas

Is het een wallet of een ontzettend mooie pinpas? Hierboven zie je de achterkant van de wallet. Qua hoogte, breedte en dikte lijkt het net een normaal pasje, wat betekent dat je deze onopvallend mee kan nemen in je portemonnee.

Dit kaartje laad je op via een soort gleuf, die je via USB verbindt met een energiebron. Voor meer informatie, klik hieronder:

Informatie CoolWallet S

Ondersteunde cryptocurrency’s

CoolWallet ondersteunt veel cryptocurrency’s, wat betekent dat je bekende, maar ook minder bekende coins van bijvoorbeeld een exchange naar de wallet kan sturen. Niemand laat grote bedragen op een beurs staan, want dan loop je het risico op een crash of hack bij een derde partij. Daarom verzenden veel investeerders en traders hun coins naar een hardware wallet. Dan is het wel zo handig als die wallet die coins ook daadwerkelijk kan bewaren.

De volgende coins worden ondersteund:

  • Coins: BTC / BCH / XRP / ETH / LTC/ ZEN / ICX / Omni USDT / BNB BEP2 / XLM / KAG / KAU
  • Tokens: TUSD / WETH / JOY / ZPR / BNB ERC20 / CTXC / USDC / BDG / FMF / ATUM / SAI / MTL / GUSD / ZRX / USDT ERC20 / XYO / MITH / CWTT / IRC / GTST / WENI / ZMTK / BUSD / OKB / DAI / BOA / GGS / LEO / LINK / BSC / FNK & All ERC20 Token

Mocht je coin er niet letterlijk tussen staan, alle ERC20-tokens worden ondersteund. Ontzettend veel kleinere munten vallen onder deze noemer.

De wallet is nu verkrijgbaar voor 84,99 euro, koop snel zolang de voorraad strekt:

Koop CoolWallet S

Leave a Reply