blog

LTC, EOS en BCH in het groen! De top 5 grootste altcoin stijgers van vandaag

By 14 januari 2020No Comments

Het is een geweldige dag voor de cryptomarkt! De koersen kleuren helemaal groen, met sommige munten zelfs in de dubbele cijfers. Welke altcoins zijn de vijf grootste stijgers van vandaag? Om het spannend te houden werken we de lijst af van onder naar boven. Alle munten in deze lijst zijn te verkrijgen bij BTC Direct of BLOX, de alles-in-één cryptocurrency app voor Android en iOS.

EOS: 10,7 procent

Op nummer vijf vinden we EOS. De cryptomunt maakt met tien procent een mooie winst! Precies een dag geleden was EOS nog 2,76 euro waard, nu betaal je voor EOS 3,06 euro.  En dat is mooi, want EOS is nu voor het eerst sinds 18 november vorig jaar meer dan 3 euro waard.

Litecoin: 16,17 procent

Na de litecoin block halving is het alleen maar bergafwaarts gegaan met litecoin. Maar de cryptomunt van bedenker Charlie Lee heeft zich knap hersteld. Al sinds eind december bevindt liteoin zich in een stijgende trend. Vandaag staan alle seinen op groen voor litecoin, de munt stijgt met ruim 15 procent in waarde!

ZCash: 23,8 procent

ZCash pakt flink uit met een winst van 23,77 procent over 24 uur. Met deze stijging is de waarde van ZCash weer boven de 40 euro gebroken. Dat is voor het eerst sinds september 2019. 

Bitcoin Cash: 25,6 procent

We zijn er bijna! Op nummer twee staat bitcoin cash. De afsplitsing van bitcoin stijgt met meer dan 25 procent in 24 uur tijd. Op dit moment is bitcoin cash 295 euro waard. Daarmee komt bitcoin cash bijna in de buurt van de 300 euro, voor het laatst aangetikt in augustus 2019.

Ethereum Classic: 26,2 procent

Over afsplitsingen gesproken, Ethereum Classic is de absolute winnaar van de lijst! Ethereum Classic is met maar liefst 26,2 procent in waarde gestegen in slechts één dag tijd. Je betaalt nu ruim 6 euro voor één ETC. Maar om alles in perspectief te plaatsen, de top van december 2017 is nog ver weg. Toen was Ethereum Classic ruim 36 euro waard.

Leave a Reply