blog

Litecoin foundation een van de sponsoren van Rico vs Badr Hari

By 21 december 2019No Comments

Nederland is sinds de zwartepietendiscussie niet zo verdeeld geweest. Wint Rico van Badr? Of mag Badr de titelriem hooghouden na het gevecht op 21 december in het Arnhemse Gelredome? Hele gemeenschappen worden uit elkaar getrokken omdat ze het maar niet eens kunnen worden.

Ook hier op kantoor is het woord bitcoin al de hele week niet gevallen, maar gaat het alleen maar over de nieuwe docu van Badr en de winstkansen van Rico.

Heel Nederland ziet Litecoin

Iedereen die zaterdag in het Gelredome aanwezig is, en via televisie het evenement volgt, zal Litecoin in beeld zien.  De Litecoin Foundation zegt dat deze sponsordeal deel uitmaakt van haar inspanningen om de adoptie van digitale valuta’s te versnellen. Litecoin sponsort organisator GLORY Kickboxing sinds februari dit jaar.

Als onderdeel van de samenwerking zou Litecoin ook geaccepteerd worden als betaalmethode op GLORYshop.com, het online merchandise-platform van GLORY. Destijds zou GLORY de eerste professionele sportcompetitie zijn die Litecoin integreert in de end-to-end fanervaring.

“GLORY heeft een groeiende wereldwijde fanbase die voor een groot deel bestaat uit een jongere demografie die early adopters van technologie zijn en een groot deel van hun leven online leiden. Van het consumeren van content tot het kopen van producten,” zei Charlie Lee, bedenker van Litecoin en directeur van de Litecoin Foundation.

Snelle actie en transacties

Na kort rondgekeken te hebben op GLORYshop.com lijkt Litecoin niet (meer) beschikbaar te zijn als betaaloptie.

Marshall Zelaznik, CEO van GLORY, ziet veel overeenkomsten tussen GLORY en Litecoin.

“Een partnerschap met Litecoin, dat een van de snelste transactiebevestigingssnelheden van alle cryptocurrency biedt, is volkomen logisch voor GLORY en onze fans terwijl we de snelste vechtactie in de vechtsportwereld bieden”, zei hij. “Omdat beide bedrijven ook jong, dynamisch zijn en consistente groei op jaarbasis realiseren, had GLORY geen betere partner voor cryptocurrency kunnen vinden.”

Mocht je geen litecoin hebben maar bitcoin, ook dan kan je deelnemen op een ietwat risicovollere manier. Via 1xbit kan je gokken op het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Voor wie ben jij vanavond?

Leave a Reply