blog

Kyber Network stijgt na nieuws over upgrade naar 3.0

By 18 maart 2021No Comments

De toegenomen interesse in NFT-tokens van de afgelopen twee maanden heeft de aandacht weggenomen van de ontwikkelingen in DeFi. Toch zijn er genoeg DeFi-pareltjes die mooie cijfers laten zien.

Kyber Network

Een van deze projecten is Kyber Network. Ze blijven rustig werken aan hun ecosysteem, bestaande uit onder andere een liquiditeitsprotocol. Deze verzamelt liquiditeit uit meerdere bronnen om instant token swaps mogelijk te maken op gedecentraliseerde applicaties.

Bron: BTC Direct

De koers van Kyber Network is de afgelopen drie dagen gestegen van 1,66 euro naar 2,58 euro. Waar komt deze groei door?

Optimisme groeit voor Kyber 3.0

De belangrijkste drijvende kracht achter het groeiende optimisme in is de aanstaande lancering van Kyber 3.0. Met deze upgrade verandert Kyber van een enkel protocol naar een centrum van doelgerichte liquiditeitsprotocollen die zijn afgestemd op verschillende DeFi-gebruikssituaties.

‘Kyber 3.0 zal bestaande barrières voor groei wegnemen en Kyber in staat stellen waarde te creëren voor de talloze mogelijkheden in DeFi’, schrijft Loi Luu, oprichter van Kyber Network in een persbericht.

‘Kyber wordt een centrum voor liquiditeitsinnovatie en -groei, met de nieuwe Dynamic Market Maker (DMM) als de eerste grote ontwikkeling voor de ruimte. Het vermogen van KyberDAO om waarde te genereren en te genereren uit alle innovatie in het netwerk, zal ook aanzienlijk worden versterkt.’

Twee fasen

De lancering zal plaatsvinden in twee fasen, die Katana en Kaizen worden genoemd. De Katana-fase is gepland voor het eerste en tweede kwartaal van 2021 en omvat de lancering van de Kyber dynamic market maker (DMM), samen met een voorstel voor een KyberDAO- en KNC-upgrade.

Dit is een belangrijke ontwikkeling voor het Kyber-ecosysteem, aangezien DMM voordelen biedt aan liquiditeitsverschaffers. Iedereen kan zonder toestemming liquiditeit bijdragen.

Liquiditeit leidt tot innovatie

Het KyberDAO- en KNC-upgradevoorstel is ook bedoeld om de bestuurskracht van KyberDAO te versterken, wat weer moet leiden tot extra liquiditeit om innovatie aan te moedigen.

De Kaizen-fase zal helpen om alle onderdelen van het Kyber-exosysteem samen te integreren om Kyber 3.0 af te ronden en zal naar verwachting eind derde kwartaal worden voltooid.

Sinds december 2020 is Kyber Network te verkrijgen in de app BLOX.

Leave a Reply