blog

Investeerders zijn optimistisch over koers Ripple (XRP) ten opzichte van prijs Bitcoin

By 8 oktober 2019No Comments

De laatste vijf dagen is Ripple’s XRP token met 18 procent gestegen. Dat werd tijd, het hoogtepunt van de afgelopen twaalf maanden was 48 eurocent en werd eind 2018 behaald, waarna de koers terugzakte naar 22 eurocent eind september. Nu de koers weer stijgt zijn analisten weer positief gestemd.

Dat zie je in de grafiek hieronder. De koers steeg afgelopen week van 22 cent naar 26 eurocent.

Wat zeggen de analisten?

De eerste analist waar we naar luisteren en kijken is The Crypto Dog. Hij zegt dat het XRP/BTC paar bearish is maar ziet ook dat XRP kan stijgen in satoshiwaarde. Een satoshi (sat) is 100 miljoenste van een bitcoin.

Hij staat hier niet alleen in. Galaxy verwacht dat XRP minimaal met 170 procent stijgt. In het meest positieve scenario ziet hij XRP met maar liefst 4600 procent stijgen!

Peter Brandt kijkt ook naar de grafieken, en hij is van mening dat de bodem voor XRP ten opzichte van bitcoin wel bereikt is.

Trader Like Martin is ook positief. Op dit moment is XRP 3345 sats waard. Hij ziet de koers de komende maand stijgen naar 4000 satoshi’s.

Maar wat veroorzaakt de plotselinge stijging van de prijs van XRP? Er is wat positief nieuws gedeeld door en over Ripple. Zo is Samsung een samenwerking aangegaan met Finablr, en dit bedrijf is lid van RippleNet. Daarnaast deed de CTO van Ripple, David Schwartz, uit de doeken dat ze het idee hebben om stablecoin op basis van XRP te ontwikkelen.

Het laatste noemenswaardige nieuwtje gaat over BitPay. Zij zullen XRP integreren in hun service. Hierdoor kunnen detailhandelaren die gebruikmaken van BitPay ook XRP ontvangen van klanten.

Volgens CoinTrendz.com was XRP gisteren de meest besproken coin op Twiter. Vandaag bezetten ze voorlopig de derde plek.

Ben je net zo positief over de koers van XRP als bovenstaande analisten? Dan is dit misschien wel een goed moment om XRP te kopen. Let op, dit is geen financieel advies. Hopen op een koersstijging is en blijft een risico. Investeer daarom alleen met geld wat je kan missen.

Als je al een wallet hebt of aangesloten bent bij een exchange koop dan XRP bij een broker zoals BTC Direct. Geef je ontvangstadres door en binnen no time heb je je Ripple.

Heb je nog geen wallet? Dan raden wij de app BLOX aan voor iPhone en Android. Dit is een gratis alles-in-een app waarmee je binnen 2 minuten XRP kan bezitten. En je eerste vijf euro krijg je van ons als je de code bitcoin invult bij het aanmelden.

Krijg vijf euro om mee te traden

Leave a Reply