Geen categorie

Interessant om Bitcoins te kopen ?

By 15 september 2018september 16th, 2018No Comments

Bij het schrijven van dit artikel zijn we half september 2018 en vele denken op dit moment dan ook dat de Bitcoin en andere altcoins geen waarde meer hebben of dat de coin eigenlijk niets meer waard is. De Bitcoin zelf staat enorm laag en bijna alle andere altcoins ook. Wil dit zeggen dat het slecht is om Bitcoins te kopen ? In tegendeel zou ik zeggen, je moet kopen wanneer de coin laag staat en verkopen wanneer deze hoog staat.

Michael Novogratz zijn tweet.

michael novogratzDe naam zal je misschien niet bekend in de oren klinken, maar Michael Novogratz is een zeer bekende top belegger die ook enorm rijk geworden is met de crypto handel. Michael heeft deze week nog een tweet de wereld in gestuurd dat de Bitcoin en andere altcoins historisch laag staat en dat ze hun bodemprijs behaald hebben. Vanaf nu zou de stabiliteit weer moeten terugkeren bij de munt en zal de waarde weer in sneltempo moeten toenemen.

Reactie op tweet.

Zoals je wel weet heeft Twitter veel invloed en ook in dit scenario heeft het weer veel invloed. 1 Tweet van een top belegger zorgt direct voor een goede prijsstijging van bijna alle altcoins. Een dagje later haalt deze tweet zelf het nieuws en je kan alle coins zo zien door stijgen. De waarde van social media is dus groot. Laat het geloof dan ook maar terug komen in de altcoins en dan gaan degene die nu kopen weer goed verdienen.

tweet michael novogratz

Fout beleggen in Bitcoins.

Wanneer de coin enorm hoog komt te staan zijn er vele mensen die nog snel proberen te verdienen met de coins. Echter is dit altijd een enorm slecht idee, want wanneer je aankoopt wanneer ze hoog staan is de kans veel lager dat je eraan kan verdienen, in tegendeel. De kans op een groot verlies van je inzet is groot. Dus aankopen wanneer de coin het goed doet is eigenlijk nooit een verstandig idee.

De altcoins staan nu laag.

De altcoins staan nu inderdaad enorm laag. Vele zijn dan ook het geloof verloren in de coin, maar dat is dan weer net het moment van kopen. Nu staan bijna alle altcoins zo laag dat de kans groot is dat ze in waarde gaan stijgen. Voor wie wat wilt verdienen, het is de moment.

 

Leave a Reply