blog

Hardware wallet Ledger hervat service in Bitcoin Cash ABC (BCHABC)

By 23 november 2018No Comments

Het is vanaf vandaag mogelijk om met je Ledger te handelen in bitcoin cash abc (BCHABC). Dat maakt de fabrikant van hardware wallets bekend op Twitter. Na de bitcoin cash hard fork is het volgens Ledger weer veilig genoeg om in deze cryptomunt te handelen:

Heb je een hardware wallet en wil je BCHABC ontvangen of verzenden? Dan is dat vanaf nu dus weer mogelijk. Sommige cryptocurrency exchanges en brokers beginnen ook weer langzamerhand de handel in BCHABC en BCHSV open te zetten.

BCHSV claimen

Ben je meer geïnteresseerd in BCHSV? Dan is het ook mogelijk om deze cryptomunt te claimen. Ledger heeft zelf nog geen tool ontwikkeld waarmee je dat kan doen. Het is de vraag of dit ook gaat gebeuren.

Op de website van Ledger staat wel beschreven hoe je met een externe tool aan je BCHSV kan komen. Maar daar komt meteen een waarschuwing bij: het is een vrij technische procedure, en de hardware wallet biedt geen support in het geval dat het misgaat. Het gebruik van deze tool is dus geheel op eigen risico.

Hard fork

Vorige week is bitcoin cash opgesplitst in BCHABC en BCHSV. Voorlopig lijkt BCHABC de grotere cryptomunt te zijn. Meer weten over deze bitcoin cash hard fork? Bekijk dan onze berichtgeving hierover.

En ben je nog niet in het bezit van een hardware wallet? Bekijk dan hier de Black Friday deals van BTC Direct:

Leave a Reply