blog

Geen maat op Dogecoin, stijging is nu 220% en bijna 0,39 euro

By 16 april 2021No Comments

Maak je klaar voor een reis naar de maan, Dogecoin is nu bijna 0,32 euro waard. En dat terwijl je de geinige meme-munt vorige week nog voor slechts 0,05 euro kon kopen. In een week is DOGE dus bijna keer acht gegaan! What a time to be alive.

Hoe snel kan het gaan? Als je vorige week vrijdag voor 1.000 euro DOGE kocht, dan had je vanmiddag dus 8.000 euro. Maar waarom schiet nu juist deze schattige Shiba Inu de lucht in?

Met Elon Musk naar de maan

Of dit dé reden is waarom Dogecoin stijgt is onzeker, maar Tesla-topman Elon Musk twitterde vanmorgen om half zeven over zijn favoriete munt.

Je kan er de klok op gelijk zetten, want daar begon de indrukwekkende reis naar de top. Direct na de tweet van Musk steeg de koers al met 10%, een klein voorproefje van wat er de rest van de dag zou gaan gebeuren.

Hieronder de koers van Dogecoin. Drie weken geleden leek de koers te flatlinen, maar de afgelopen dagen lijkt er geen maat te zijn op de munt. Op het moment van schrijven is de koers gestegen met 220%, op het hoogste punt vandaag bereikte DOGE een waarde van bijna 0,40 euro.

En dat is hoe je de week hoort af te sluiten.

Zijn we er al? Er is een theorie, maar hier moet je je aluhoedje voor opzetten. Dogecoin is een meme, en 20 april (4/20) is de memedag. Toevallig staat dat ook voor wiet. En wie was te gast bij de podcast van Joe Rogan en stak een joint op?

Leave a Reply