Geen categorie

De waarde van de bitcoin stijgt weer.

By 3 mei 2018No Comments

Zoals jullie al wel gemerkt hebben is de Bitcoin waarde weer goed aan het stijgen. Wanneer jullie mijn eerder bericht hadden gelezen waarschuwde ik iedereen wel dat het nog even kon duren voor aleer de waarde van de coin zou stoppen met dalen. Zoals ik dus wel dacht en ook had voorspeld zouden de coins niet volledig stil vallen maar zouden ze dus weer tegen de zomer met meer goed weer terug gaan stijgen. Wat bleek, eerste goed weer en de coins gaan stijgen. Niet dat het weer er iets mee te maken heeft in mijn voorspelling, het was enkele maanden geleden nog te woelig in de media omtrent de coins. Deze storm zou uiteindelijk wel weer wat meer gaan liggen en dat doet de coin ten goede. Ook waren er enkele maanden geleden enorm veel aanpassingen omtrent alles qua regularisering. Ook deze storm is nu wat gaan liggen en dit doet er weer voor zorgen dat mensen coins gaan kopen. En logisch ook. Koop coins als ze laag staan, verkoop ze als ze hoog staan.

Wat ik ook nog wil meegeven als zeer grote tip is dat ik enorm hard merk dat wanneer de Bitcoin het goed doet heel veel coins het ook goed doen. Valt de Bitcoin terug, dan vallen andere coins ook terug. Wilt dit zeggen dat dit allemaal door Bitcoin komt ? Uiteraard niet, het kan evengoed een andere coin zijn of gewoon de manier hoe de blockchain werkt. Maar het is wel handig om te weten dat alle coins toch op 1 of andere manier aan elkaar gelinkt worden. Waarom ik denk dat het door de Bitcoin komt? Het was de eerste en is nog steeds de grootste coin.

Wat hebben wij gewonnen met afgelopen crash ?

Zoals het gouden spreekwoord altijd zegt: koop coins wanneer ze laag staan en dat hebben wij ook gedaan afgelopen crash. Wanneer er veel paniek is en iedereen denkt dat de coin volledig gaat crashen en zijn geld zal kwijtspelen, dan is het de meest verstandigste om te kopen. Ikzelf heb begin April enkele Ripple coins aangekocht aan +- €0.42. De coin is afgelopen staat nu een maand later op €0.72 dus we zijn alvast goed bezig. Het is nu nog steeds een zeer goed moment om te kopen naar mijn mening, want ik verwacht wel dat de coins dit jaar nog mooi zullen stijgen.

Zelf kan je alvast eens Litebit bekijken, hier koop ik momenteel mijn coins ook op.

Cryptocoins kopen op Litebit

 

De reden dat ik de coins hier koop is dat het makkelijk en snel gaat. Evenals is dit een bedrijf gevestigd in Nederland en dus heb je ook een NL support wat wel handig is. Evenals kan je buiten in mijn geval nu Ripple ook nog een 50 tal andere coins kopen. En aan de hand van dit artikel te lezen kan je wel begrijpen dat niet enkel Bitcoin en Ripple coins zijn die het wel goed doen. Wanneer Bitcoin goed gaat, gaat alles mee. Misschien vind jij wel nog een sterke coin die het dit jaar zeer goed gaat doen. Of weer verstandig en verspreid je beleggingen over meerdere coins.

 

Leave a Reply