Geen categorie

Crypto markt blijft al 4 maanden dalen.

By 3 april 2018april 29th, 2018No Comments

Iedereen die met crypto bezig is ziet zijn coins in waarde dalen en dat nu al voor 4 maanden lang. Komt dit nog goed, is dit de bubbel die is gecrasht zoals zovele hebben voorspeld ? Of hoeven we ons nergens zorgen om te maken ? Wel ikzelf kan het niet zeggen, maar opteer zelf eerder voor de optie dat we ons nog geen zorgen moeten maken. Waarom ? Wel lees verder en je zal zelf merken dat ik wel twijfel, maar geloof in de blockcain.

Waarom is de crpto markt zo hard gevallen ?

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten waarom de cryptomarkt zo hard gevallen is. Hierover vind je op het internet meerdere goede artikels. Ook op onze website kan je op verschillende eerdere artikels uitgebreide redenen vinden waarom de cryptomarkt zo hard is gaan vallen. Hier nog eens eventjes de verschillende redenen in het kort.

1: Crypto is heel 2017 zo hard in waarde gestegen, dat moet wel eens een terugval hebben.

2: Verschillende belangrijke nieuwsartikels hebben de handelaars in crypto zeker angst ingeblazen waardoor veel mensen zijn beginnen verkopen.

3: Regularisering van de cryptomarkt die in opmars is.

Deze 3 zijn zowat de belangrijkste redenen waarom de cryptomarkt enorm aan het terugvallen is. Reden 1 e 2 zijn begonnen eind December 2017, begin 2018. Ook de regularisering is dan begonnen en is nog steeds bezig. Naar mijn idee zal dit nog enige tijd aanhouden en zal blijven effect hebben op de cryptomarkt.

Wat denk ik over de cryptomarkt ?

Eerst en vooral, dit is puur mijn mening. Ik lees veel artikels waar mensen met beweringen aankomen, allemaal goed en wel, maar wanneer je deze artikels maanden later terugleest bleken veel van de voorspellingen totaal niet te kloppen, dus neem altijd alles wat ik lees met een korrel zout. Daarmee dat ik ook aangeef dat dit puur mijn idee is. Denk er zeker het jouwe van, dat is belangrijk en deze mening lees ik altijd graag terug in een reactie.

Dat de regularisering in opmars is voel je overal. Elke site waar je coins kan kopen of verkopen geven al meerdere meldingen weer over deze regularisering en de belangrijkste websites hieromtrent passen allemaal hun policy aan om legaal te blijven.

Al deze vormen van regulariseringen zijn enorm snel aan het toenemen en zullen nog wel even blijven toenemen denk ik. Zolang er zoals nu elke week aanpassingen hieromtrent actief zijn blijft de markt voor zovele onbetrouwbaar en blijven meer mensen verkopen dan kopen.

Lees ik belangrijke forums omtrent cryptocurrency dan merk ik ook duidelijk dat de meningen 50/50 zijn. De heft blijft beweren dat het een bubbel is die gebarsten is en blijft barsten. De andere helft blijft aantonen dat de markt nog steeds enorm gestegen is t.o.v. Januari 2017 en dat op lange termijn niets verloren is. Beide met goede argumenten, maar niemand weet het echt.

Mijn idee zelf is dat de markt wel zal herstellen. Deze vorm van samenleving en voeren van economie die wij meemaken is 1tje waar alles liever gisteren dan morgen was gebeurd en alles moet zo snel mogelijk in orde geraken. Geld is en zal altijd een grote factor blijven en de nood om direct geld over te maken wereldwijd tegen lage kosten is er al enorm en zal enkel blijven toenemen. De blockcain zelf is de perfecte oplossing en zal op lange termijn blijven gebruikt worden is mijn mening.

Zelf hoop ik dat alles snel weer kalmer wordt op de cryptomarkt en dat ze weer kan gaan stijgen en hoop dit te zien tegen de zomermaanden. Reden hiervoor, elk jaar met de zomermaanden gaat de markt hard naar boven. Maar ik sluit niks uit dat de markt nog een heel jaar ligt zal blijven dalen. Niemand weet het jammer genoeg, wat is jouw mening ? Let us know.

Ikzelf heb geen van van mijn coins verkocht. Ik geloof op lange termijn in deze blockcain en zie het goed komen.

Leave a Reply