blogExchanges

BLOX zet bitcoin in spotlight met tv-reclame direct na persconferentie Rutte op NPO1

By 8 december 2020No Comments

BLOX is begonnen met een grote mediacampagne. Onderdeel van de campagne zijn een drietal televisiereclames waarin bitcoin in de spotlight wordt gezet.

Met BLOX handel je op je telefoon in alle populaire cryptocurrency’s zoals Bitcoin.

Bitcoin klaar voor prime time

Er zijn drie verschillende reclames opgenomen, en die worden de komende weken tijdens belangrijke uitzendtijden uitgezonden. Elke reclame zet bitcoin op een ludieke manier in de spotlights.

De eerste wordt vanavond getoond, om 19:52 op NPO 1. Dat is vlak na de persconferentie van Mark Rutte, waar hij hopelijk zegt dat iedereen bitcoin moet kopen (of iets over coronamaatregelen gaat zeggen). De reclame wordt dus na de persconferentie, maar vóór het NOS-journaal van 20:00 uitgezonden.

Volgens Kijkonderzoek kijken er gemiddeld 4,5 miljoen mensen naar de persconferentie op NPO 1. Het journaal om acht uur wordt gemiddeld door 2,2 miljoen mensen bekeken. Veel Nederlanders komen zo (weer) in aanraking met bitcoin.

Bitcoin tijdens voetbal

Heb je de commercial gemist? Geen nood, de hele week kom je BLOX tegen rondom uitzendingen van Champions League- en Europa League wedstrijden. Ook wordt bitcoin volop in de spotlight gezet tijdens het weekend. BLOX zendt tijdens het weekend reclames uit tijdens populaire programma’s zoals The Voice of Holland, Geubels en de Hollanders en De Postcode loterij: één tegen 50.

Ook kom je BLOX vaker tegen als je social media gebruikt. Bekijk hieronder deel 1 van de reeks: Dit is je teken.

Wat is BLOX?

Blox is een app van Nederlandse bodem, waarmee je Bitcoin en alle andere populaire cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen. Dat klinkt heel moeilijk, maar BLOX maakt dat juist heel simpel. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten, waaronder grote namen als Bitcoin, XRP en Ethereum maar ook in kleinere munten zoals Polkadot, VeChain en Chainlink. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg.

Download de app op je telefoon door te zoeken naar BLOX in je app store, of klik op de juiste knop hieronder. BLOX is beschikbaar voor Android en voor iPhone.

Maak je een nieuw account aan? Vul bij vouchercode TEKEN in en je krijgt tien euro van ons om mee te handelen.

Download de app hier:

Leave a Reply