Geen categorie

Bitcoins stijgen weer.

By 23 juni 2019No Comments

Het zal je wel al zijn opgevallen, maar de laatste maanden is het weer zeer interessant geworden op Bitcoins en andere cryptocurrency aan te schaffen. Op korte tijd zijn ze weer goed aan het stijgen en de vooruitzichten zien er op dit moment zeer goed uit. Zo is bijvoorbeeld de Bitcoin op korte tijd van een waarde van €5000 richting de €9500 gegaan evenals volgen veel andere cryptocurrency coins. Ze stonden al enige tijd stabiel vast op hun laagste punt en we hebben toen ook meermaals aangegeven dat het in die periode interessant is op Bitcoins en andere coins aan te schaffen. Degene die dat hebben gedaan hebben mooie winsten geboekt de afgelopen weken.

Houden of verkopen?

Uiteraard is het slim om bij mooie winsten te verkopen, maar op dit moment zien de vooruitzichten er zeer goed uit. Ik verwacht dat de coins op zijn minst nog enkele maanden een winstmarge zullen aanhouden, maar weet dat het nog steeds hard kan teruglopen. Mijn aangekochte coins blijven nu zeker nog eventjes staan.

Welke coins aankopen en waar?

Wij volgen vele coins al enkele jaren op en merken dat de waarde van een coin wat aan elkaar vast hangt. Dit wil dus zeggen dat als de Bitcoin begint te stijgen bijna alle andere coins mee volgen. Daalt de Bitcoin, dalen de andere. Er zijn er wel enkele die harder dalen en stijgen in die periode, maar al bij al hangen alle coins wat aan elkaar vast. Zelf zet ik altijd in op meerdere coins waar ik vertrouwen in heb en koop ze aan op Litebit.

Leave a Reply