Bitcoinblog

Bitcoin bulls hebben één taak: Hakken in het zand!

By 11 december 2020No Comments

Hakken in het zand; dat is wat de bulls hier moeten doen op dit moment. De 200 dagen moving average (MA) op de 4-uurs grafiek mag niet breken. Daarmee zou de poort voor de bitcoin koers naar de $16.000 en mogelijk de $15.000 wagenwijd opengezet worden.

bitcoin_bulls_hebben_een_taak_hakken_in_het_zand_grafiek_bitcoinAfbeelding 1: 4-uurs grafiek van bitcoin op cryptocurrency exchange Coinbase

Zoals hierboven te zien is lijkt deze vrijdag bepalend voor de komende dagen/weken. Als we hier standhouden is de $20.000-droom nog binnen schootsafstand. Zakken we door, dan zullen we een etage lager support moeten gaan zoeken. Dit zou logischerwijs rond de $16.000 zijn. Op dit moment zou een spike richting de $17.200 nog acceptabel zijn als we vandaag maar rond de $18.000 sluiten.

De weerstandszones die vanaf hier echt roet in het eten kunnen gooien zijn de $18.600 en de $19.000. Daarboven is het breken van de $20.000 zeer dichtbij. Zoals ik de leden van Crypto Insiders al eerder aangaf lijkt de kunst op dit moment dus om voorbereid te zijn op beide scenario’s. De hogere tijdframes zoals de 3-dagelijkse en wekelijkse grafiek zullen ook op zoek gaan naar adem. Dus als deze push het niet wordt zullen we een nieuwe poging moeten gaan wagen richting het einde van het jaar. Het belooft in elk geval vuurwerk te gaan opleveren!

XRP

De XRP koers heeft toch vooralsnog nagelaten om een flink spurt door te zetten richting de airdrop van morgen.

bitcoin_bulls_hebben_een_taak_hakken_in_het_zand_grafiek_XRPAfbeelding 2: Dagelijkse grafiek van XRP op cryptocurrency exchange Coinbase

Zoals hierboven te zien is heeft XRP al wel een hele mooie run gemaakt waar de Crypto Insiders members hun voordeel mee gedaan hebben. Toch lijkt er mogelijk nog wel een verrassing in te zitten in de komende uren. Uiteindelijk zou een terugval richting de $0,33 meer dan logisch zijn. Ook hier beloven het spannende laatste uren te worden richting de snapshot voor de airdrop. Daarna zou het weleens een bittere pil voor houders kunnen worden.

Leave a Reply