Bitcoinblog

Altcoin explosie zorgt voor mooie stijgingen bij onder andere ZRX , waar liggen de kansen nu?

By 5 februari 2021No Comments

Bitcoin (BTC) heeft na afgelopen week wederom bewezen dat we in een sterke trend zitten. Vanuit de zone van $32.000 hebben we een mooie opmars gezien naar de huidige $37.700 koers. Krijgen we nog een toegift naar de $40.000 en de vorige all-time high (ATH)? Laten we snel naar de charts kijken.

BTC_USD_grafiek1
12-uurs bitcoin grafiek van Coinbase

Op bovenstaande grafiek zien we goed dat de bodem van $30.000 voor een flinke bounce heeft gezorgd. De vervelende weerstand rond de $38.400 wist de koers te remmen. Dit is dan ook de belangrijkste zone om te breken voor de bulls. Na de $38.400 zijn de volgende haltes de $40.000 en de vorige ATH. Uiteraard zouden daarboven de volgende ronde getallen, $45.000 en $50.000, een target worden.

Waar op korte termijn nog een kans zou liggen is mogelijk de rond de $34.000. Hier zijn duidelijke buy en stops te plaatsen. Uiteraard is een stop hier erg belangrijk. Als de koers terug duikt onder de $33.000, zouden we weleens een flinke retrace naar de $26.000 kunnen krijgen. Onder de $29.000 ligt immers nog altijd veel liquiditeit.

Altcoin BOEEEM!

Begin januari gaf ik, onder andere aan de Crypto-Insiders members de tip om wat meer risico met altcoins op te zoeken. De meerderheid hiervan heeft in die maand al een groei van meer dan 100% doorgemaakt. Waarbij uitschieters zitten die meer dan 300% zijn gestegen. Dat noem ik het risico waard.

ZRX_USD_Grafiek2
3-dagelijkse ZRX grafiek van Binance

ZRX is één van de laatste die in actie is gekomen, en hoe. Op gigantisch volume breekt deze naar een nieuw plafond. Op deze $1.40 heb ik goed wat profit genomen. Mogelijk rond de $0.85 koop ik wat terug. OF, op de volgende 2 target punten neem ik weer wat winst. Uiteraard zal ik er altijd een aantal aanhouden voor bizar gekke waardes. (Zie AAVE bv.) Het past goed binnen mijn strategie om na zo’n 200% stijging de eigen investering goed en wel veilig te stellen.

Deze genomen winst stop ik vaak dan in een coin die nog niet vertrokken is. Zo ook vanmorgen! Wil jij weten welke coin dat is? Word dan snel member en ontdek het.

Het beloven mooie maanden te worden de komende tijd. Beloon jezelf van tijd tot tijd door wat winsten te nemen. Zo houd je het plezier erin en levert het geen stressvolle situaties op.

Leave a Reply