Geen categorie

10 en 18 December, belangrijk voor Bitcoin.

By 11 december 2017januari 28th, 2018One Comment

10 en 18 December 2017 worden belangrijke dagen voor de Bitcoin. Bitcoin blijft maar stijgen in waarde en de vrees dat vele mensen geld gaan verliezen is er dan ook. Waarschijnlijk heeft Bitcoin om die reden hun deals rond gekregen om Bitcoin future trading te gaan aanbieden. CME en CBOE starten hiermee op 10 en 18 December, maar wat betekend dat nu ?

Wat is Bitcoin future trading?

Future trading is iets wat afkomstig is van bij de landbouwers. Ook daar stijgt en daalt dagelijks de prijs van hun gewassen en om hunzelf in te dekken konden ze future trading contracten aangaan. Dit soort contract stelde de landbouwer in staat een vaste prijs voor hun gewas te bekrijgen en moesten hun vervolgens geen zorgen meer gaan maken voor stijgingen en dalingen in de prijs van hun gewas.

Dit soort principe gaan ze nu inbouwen bij Bitcoin en hiermee kan op de goede manier veel geld mee verdiend worden, vooral als de Bitcoin gaat vallen.

Stel jij bent actief bezig met Bitcoins, dan kan je er zowel kopen en verkopen en hiermee geld verdienen of ook Bitcoins minen. Met Bitcoins minen ga je dus met behulp van software Bitcoins binnen halen. Stel dat je nu als Bitcoin miner een Bitcoin Future trading contract aangaat, dan kan je een vaste prijs krijgen voor je Bitcoin. Op dit moment staat de Bitcoin over de €14.000 en als je dan nu zo een contract aan zal gaan schat ik dat je een 11 a 12.500 gaat krijgen voor een Bitcoin met een future trading contract. Stel dat de Bitcoin nu morgen zou crashen en veel minder waard wordt, dan kan jij wel blijven Bitcoins minen en blijven verkopen aann de prijs wat op jouw Bitcoin future contract staat.

Voor wie zijn Bitcoin Future contracten.

Dit zal vooral zorgen dat grote spelers meer aangetrokken worden naar de Bitcoin markt. Vooral mensen met enorm diepe zakken maken gebruik van zulke soort contracten wat wel wil zeggen dat er nog meer geld in Bitcoin kan gepompt worden. Dit zal de prijs in Bitcoin weer doen stijgen, maar dit kan als een klap terugkomen. Mensen die gaan inspelen op Bitcoin future contracten hopen natuurlijk dat Bitcoin crasht. 10 en 18 December worden dus zeer belangrijk voor Bitcoin.

We zijn vandaag 11 December, wat doet het ?

Gisteren is Bitcoin van start gegaan met zijn eerste Future contracten. De prijs daalde snel van rond de €13.500 naar een €11.500 met de komst van deze soort contracten. Vandemorgen op 11 December staat Bitcoin weer boven de €14.000 het gaat dus op dit moment niet slecht bij toch een zeer belangrijke stap van Bitcoin.

Hier nog een video over de Bitcoin future contracten.

Wat is jouw mening over de Bitcoin future contracten? Wij horen het graag, laat het gerust weten in een reactie op dit artikel.

One Comment

Leave a Reply