blog

Voor ’t zelfde geld: Is het een bull markt voor deze gems!

By 2 augustus 2021No Comments

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt. Deze keer is het de beurt aan gem master Roemer Hoogerwerf.

Hoogerwerf zit te wachten tot zijn gems door het dak gaan. Ondanks de daling sinds mei, vertelt hij dat de bullmarkt nog niet voorbij is. Hij wacht geduldig op een klapper binnen zijn projecten en zou nooit overhaast overstappen naar andere coins. “Ik ga op dit moment geen groene candles achterna”, vertelt Hoogerwerf. “Ik geloof in de projecten waarin ik investeer”, vertelt hij.

GNY, BitCanna en LML

Hoogerwerf vertelde in zijn vorige interview over de projecten waarin hij investeert. Dit zijn projecten die in zijn optiek nog niet zijn gestegen, maar veel potentie hebben. “Een paar staan op springen. GNY staat bijvoorbeeld op $0,36; een fractie van wat het ooit was. GNY heeft een serieus team met serieus geld. Dit is een moment voor mij om bij te kopen en van deze gains te genieten. Op lange termijn kan dit project in mijn ogen niet falen.”

BitCanna is bezig met het testnet en binnen twee maanden wordt het mainnet gelanceerd. Ze krijgen hierdoor meer toegang tot gedecentraliseerde exchanges zodat ze meer landen kunnen bereiken. De meeste investeerders van BitCanna komen uit Europa, waardoor ze nog veel te veroveren hebben. Je wilt grote spelers uit de VS in je project hebben,

zegt Hoogerwerf. “De cannabismarkt, waar BitCanna zich op richt, is groot in de VS. Dus daar moeten genoeg investeerders zijn.”

Link Machine Learning (LML) heeft ook een fantastische rit achter de rug. Ik vind het project en hun plannen heel sterk. En ze hebben een sexy logo waarvan de kleur me doet denken aan GTA Vice City,

grapt hij. “Als je naar de website gaat van LML, zie je hoe professioneel zij ogen. LML is onderdeel van GNY, wat mijn vertrouwen in het project vergroot”, zegt Hoogerwerf.

Vertrouwen

Een van de redenen dat hij in GNY en LML vertrouwt, is omdat ze het qua marketing wat minder doen. (Dat lees je goed.) “GNY en LML zijn terughoudend in hun marketing, totdat ze écht iets heel sterks hebben. Zij kiezen kwaliteit en stabiele groei boven een kortstondige hype. Sommige gems hebben een goed team met een sterk project, waardoor sterke marketing een secundaire behoefte is.”

Hoogerwerf verwacht dat de bullmarkt nog moet beginnen bij zijn gems.

Het is niet de eerste keer dat we zo’n harde daling meegemaakt hebben in de cryptomarkt en de markt herhaalt zich. Het is een kwestie van geduld tot de eerste coins zich weer herpakken.

“Ik ga nog niet uitcashen. Ik draai lekker door met mijn master nodes bij zowel GNY als BitCanna. Dit zorgt dat ik mijn positie in deze coins vergroot. Als een van die twee omhoog gaat, zit ik gebakken. Dit komt doordat ik met drie master nodes ongeveer 45.000 Bitcanna-tokens (BCNA) heb gemined in de afgelopen vier maanden.”

Wil je meer weten over de voorspellingen van gem master Hoogerwerf? Of ben je benieuwd welke andere gems hij verborgen houdt? Klop dan aan bij de Discord van Crypto Insiders.

Leave a Reply