blog

Voor ‘t zelfde geld: Gaat jouw volgende investeringsparel honderd keer over de kop

By 14 juni 2021No Comments

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun kijk op de markt.

In de eerste artikelen doen we een voorstelrondje. Dit is om te laten zien wie zij zijn en waarmee je bij deze insiders terecht kan. Deze keer spreken wij Roemer Hoogerwerf (23), de ‘gem master’.

Volgens hem is de sleutel naar ‘gem-succes’ om vertrouwen en geduld te hebben in projecten waarin je investeert. “Als het slecht gaat, of je coins niet heel hard gaan, moet je je niet mee laten slepen in de FOMO (fear of missing out). Het gevoel dat je in andere coins meer winst kan pakken zorgt ervoor dat je niet helder denkt”, vertelt Hoogerwerf.

Je moet nooit in een andere coin stappen omdat die beter gaat dan je huidige coins. Je hebt niet voor niets de projecten gekozen in je portfolio. Ook al kan je soms verlies maken, vasthouden voelt uiteindelijk het beste.

Eerste investeringen

“We zaten in het midden van een bear markt toen ik rond 2018 begon met crypto. Tijdens het verdiepen in de cryptomarkt trokken twee ‘machine learning’ projecten mijn aandacht: GNY en LML.”

“Toen ik een jaartje investeerde in deze projecten ben ik een node gaan runnen bij GNY. In de praktijk betekent dit dat je checkt of blockchain van GNY in orde is. Dan heb je de verantwoordelijkheid om de blockchain veilig en decentraal te houden en je mined blocks tegenover een beloning.”

In diezelfde tijd is hij gaan investeren in BitCanna, een netwerk dat het betalingsprobleem in de cannabis supply chain wil oplossen. Ook daar runt hij nodes om het netwerk veilig te houden.

Op dit moment zitten er zes projecten in het portfolio van Hoogerwerf. “Ik zit naast GNY, LML en BitCanna in Equilibria, D4RK en SocialBlox. Heel af en toe zit ik in Ethereum, maar dat is om gas fees te betalen”, vertelt hij.

Gem expert

Hoogerwerf zegt dat hij onze members goed op weg kan helpen met zijn neusje voor gems. “Ik ben iemand die bepaalde projecten uitpluist om te kijken wat het inhoudt en of dit mogelijkheden biedt voor de lange termijn investeringen.”

“Hierbij is het inschatten van de markt erg belangrijk. Je moet een markt kunnen zien vanuit andermans ogen. Als je dit goed voorspelt, kunnen deze wel honderd keer over de kop gaan.”

Members kunnen ook altijd bij mij aankloppen om te sparren over nodes en andere crypto gerelateerde onderwerpen. Ik zit al een tijdje in, dus ik heb veel algemene kennis.

Ben jij een member die op zoek is naar mooie gems voor lange termijn investeringen? Klop dan gerust aan op de digitale deur van Roemer Hoogerwerf in onze Discord community.

Leave a Reply