blog

Vaderdag: 20% korting op CoolWallet Pro, mooie bewaaroplossing voor bitcoin en andere cryptocurrency’s

By 15 juni 2021No Comments

Niet vergeten, zondag 20 juni is het Vaderdag! Ben je het helemaal zat om sokken, stropdassen en bierpakketten te geven? Kijk dan eens naar een hardware wallet, om bitcoin en andere crypto’s veilig mee op te slaan. Vanaf deze week is de nieuwe CoolWallet Pro uitgekomen, en ter ere van Vaderdag krijg je nu 20% korting. Dat betekent dat de wallet verkrijgbaar is voor de tijdelijke prijs van 127,50 in plaats van 159 euro.

CoolWallet Pro is anders

Er zijn twee type wallets op de markt:

  • software wallets, deze download je op je telefoon of desktop
  • hardware wallets, fysieke apparaten

Beide hebben voor- en nadelen, maar aangezien de CoolWallet Pro een hardware wallet is, laten we software wallets even voor wat ze zijn. Hardware wallets zijn veilig omdat de privé-sleutels tot je coins offline worden gegenereerd en bewaard. Dit betekent dat hackers er niet bij kunnen, omdat de wallet niet verbonden is met het internet.

Een kenmerk van een hardware wallet is dus dat de beveiliging offline wordt geregeld.  Offline betekent ook dat een hardware wallet niet gebruikt kan worden om te handelen op een decentrale beurs zoals UniSwap, PancakeSwap of KyberSwap.

Maar CoolWallet Pro is anders dan alle andere hardware wallets.

Bekijk Product

Unieke DeFi-mogelijkheden

CoolWallet Pro is de eerste, en misschien wel de enige, hardware wallet die direct verbonden kan worden met decentrale beurzen. Download de app, verbind de wallet met bluetooth met je telefoon en je kunt alles doen wat je normaal via Metamask doet. Daar komt bij dat je de veiligheid hebt van een hardware wallet.

Dat is nog niet alles, je kunt ook staken. Ofwel, zet je coins vast en ontvang rente over je coins. Dit wordt ook wel passief inkomen genoemd. Op dit moment kun je Polkadot, Tron en Cosmos (ATOM) staken via CoolWallet Pro. Fabrikant CoolBitX belooft meer coins te ondersteunen in de toekomst.

Strakke pinpas

Is het een wallet of een ontzettend mooie pinpas? Hieronder zie je alles wat je krijgt als je een CoolWallet Pro bestelt. Qua hoogte, breedte en dikte lijkt de wallet net een normaal pasje, wat betekent dat je deze onopvallend mee kan nemen in je portemonnee.

Dit kaartje laad je op via een soort gleuf, die je via USB verbindt met een energiebron. Voor meer informatie, klik hieronder:

Informatie CoolWallet Pro

Leave a Reply