blogExchanges

Tezos (XTZ) vanaf vandaag in cryptocurrency app BLOX!

By 22 juli 2020No Comments

Vanaf vandaag koop je Tezos (XTZ) in de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Tezos is een van de best presterende altcoins van dit moment. In vergelijking met begin dit jaar is de crypto al met ruim 121 procent in waarde gestegen! Maar wat is Tezos eigenlijk, en wat kan je ermee?

Wat is Tezos?

Tezos is een open-source platform voor smart contracts, eigenlijk net als Ethereum en EOS. De belofte van Tezos is dat het een democratische blockchain is. Dat houdt in dat iedere belanghebbende kan stemmen voor of tegen een upgrade in het protocol. Daarnaast krijgen ontwikkelaars beloningen in de vorm van tokens voor hun ingediende verbeteringen.

De verwerking van transacties op het Tezos-netwerk verloopt via Proof of Stake, wat energiezuiniger is dan Proof of Work. Wil je transacties verwerken op Tezos, dan kan je jouw coins opzij zetten (staken). Als beloning krijg je daarvoor een beloning in de vorm van XTZ. In BLOX is staking niet mogelijk.

Koers van XTZ gaat lekker

Met de Tezos koers gaat het goed! Begin dit jaar schoot de prijs als een raket omhoog. Op het hoogtepunt had je een winst kunnen hebben van maar liefst 146 procent. De coronacrisis hakte er bij Tezos ook in, de munt verloor bijna alle winst van 2020. Maar dat is allemaal verleden tijd, de coin heeft zich inmiddels sterk hersteld. Sinds begin dit jaar is de waarde van XTZ meer dan verdubbeld! Dat zie je op onderstaande grafiek terug. 

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro wil besteden, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Leave a Reply