blog

Spark (FLR) airdrop voor XRP is morgen, dit moet je weten

By 11 december 2020No Comments

De Spark (FLR) airdrop voor XRP-houders vindt morgen (12 december) plaats. Wil je deze gratis coins ontvangen? Niet alle beurzen  ondersteunen deze, dus lees snel verder.

Alleen gebruikers met XRP komen in aanmerking voor de airdrop en ze ontvangen 1 FLR voor elke XRP die ze hebben.

Wat is een airdrop?

Een airdrop is een gratis uitgifte van een cryptocurrency of token als beloning aan gebruikers of wallet-adressen. Crypto-projecten gebruiken airdrops als een marketingstrategie om bewustzijn voor hun product te creëren en hun gebruikersbestand te vergroten.

Hoe deel te nemen aan een airdrop

Hoewel airdrops meestal gratis zijn, wordt er soms van gebruikers verwacht dat ze een taak voltooien of aan bepaalde vereisten voldoen om in aanmerking te komen voor het evenement.

Deze vereisten verschillen per project. Sommigen vragen je misschien om de officiële berichten van het project te delen op sociale mediaplatforms zoals Twitter, anderen vragen je om een ​​bepaalde munt gedurende een bepaalde periode vast te houden om in aanmerking te komen voor de airdrop.

Het enige dat je dus hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je vóór de deadline aan de vereisten van de airdrop voldoet.

Wat is Spark Token (FLR)?

SPARK (FLR) is de native cryptocurrency van het Flare Network, een nieuw protocol dat van plan is om DeFi naar het XRP-ecosysteem te brengen.

Met andere woorden, Flare zal ervoor zorgen dat smart contracts werken op het  XRP-netwerk, met behulp van de Ethereum Virtual Machine. Hierdoor kan het Flare-netwerk bestaande Ethereum applicaties implementeren en zo nieuwe DeFi-mogelijkheden op het XRP ecosysteem ontgrendelen.

Als native token van Flare kan FLR worden gebruikt om de uitgifte van FXRP te gebruiken als onderpand. Dit is een soort synthetische weergave van XRP op Flare. Dit kun je vergelijken met bitcoins die als tokens op Ethereum worden uitgebracht, om als onderpand voor DeFi te fungeren.

Als gevolg hiervan zal Flare meer dan 45 miljard FLR uitdelen aan in aanmerking komende XRP-houders om de mijlpaal te vieren.

Hoe kom je in aanmerking voor de airdrop?

Om de SPARK token airdrop te ontvangen, moeten gebruikers XRP-saldo hebben vóór 12 december, de geplande datum voor de FLR-distributie. Een momentopname van alle XRP-saldi zal worden gemaakt om 1 uur ’s nachts Nederlandse tijd, net voordat de distributie begint.

Het aantal XRP bepaalt het aantal SPARK dat je ontvangt. Het wordt 1: 1 verdeeld, wat betekent dat als je 100 XRP hebt vóór de momentopname, je 100 SPARK tokens ontvangt.

XRP enthousiastelingen hebben zoveel mogelijk XRP gekocht om te profiteren van de airdrop. Analisten zijn van mening dat de toegenomen vraag naar XRP een van de belangrijkste redenen is achter de stijgende XRP koers van de afgelopen weken.

Maar wat is zo’n Spark token waard? Op het moment van schrijven is er geen vaste waarde voor het SPARK-token, wat betekent dat de prijs zal worden bepaald door de markt zodra de handel begint.

Deze beurzen ondersteunen airdrop sowieso

Hoewel XRP-houders uiteraard met hun eigen wallets kunnen deelnemen aan de airdrop, is het gebruik van een exchange voor het evenement ook een optie. Dit zijn de populairste exchanges die de airdrop ondersteunen:

  • Binance
  • Coinbase
  • OKEx
  • Kraken
  • KuCoin
  • Bitfinex

Leave a Reply