blogExchanges

Samenwerking hardware wallet SafePal en BTC Direct

By 22 december 2020No Comments

De hardware walllet fabrikant SafePal uit Hong Kong en het Nederlandse BTC Direct gaan samenwerken. Vanaf nu gebruik je de betaaldiensten van BTC Direct in de SafePal wallet. Dat betekent dat je direct vanuit SafePal bitcoin en andere crypto’s koopt met iDEAL, Bancontact, credit card en andere lokale en internationale betaalmogelijkheden.

Steun van Binance

BTC Direct is de enige grote Europese broker waar SafePal mee samenwerkt. ‘Onze hardware wallet is ontwikkeld met steun van Binance, de grootste cryptobeurs van de wereld. Het is een compliment dat wij nu ook BTC Direct als onze partner mogen rekenen. Toch de grootste crypto partij van Europa.’ Aldus Veronica Wong, CEO van SafePal.

De samenwerking tussen de twee cryptobedrijven zorgt er ook voor dat bitcoin nog veiliger is geworden. Het is niet langer nodig om ontvangstadressen handmatig in te voeren, dit doet SafePal nu automatisch waardoor de foutmarge kleiner wordt.

Samen verder groeien

Davy Stevens, CEO van BTC Direct over de samenwerking:

‘SafePal is een relatief nieuwe hardware wallet en wij zijn vereerd deel uit te mogen maken van de groei. Vanaf nu verhandel je bitcoins met een hardware wallet on-the-go.’

Europese gebruikers van SafePal kunnen nu via BTC Direct bitcoins kopen. BTC Direct heeft ook een webshop voor hardware wallets, SafePal is te koop voor 35 euro. Dit maakt SafePal de meest betaalbare hardware wallet op de markt.

SafePal biedt ondersteuning voor meer dan 10.000 verschillende cryptocurrency’s. Download de bijbehorende app en je handelt overal veilig, waar je ook bent.

Meerdere wallets

De betaaldienst van BTC Direct is ook al geïntegreerd in de wallets van Coinomi en Trezor. Er zijn nog veel meer samenwerkingen in de maak. Hierdoor wordt het voor klanten van BTC Direct nog simpeler om direct vanuit hun favoriete wallet te investeren in bitcoin. Zo hoeven gebruikers geen browsers op mobiel of op computer meer te gebruiken om te handelen.

Leave a Reply