blog

Pornhub accepteert nu cryptocurrency’s Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, DOGE, BNB en meer

By 23 januari 2021No Comments

Wat te doen met al je winsten van de afgelopen maanden? Hier is een idee: Natuurwebsite Pornhub accepteert steeds meer verschillende cryptocurrency’s om premium abonnementen af te sluiten.

Zestien cryptocurrency’s

Deze week werd bekend dat XRP, Dogecoin, binance coin en stablecoin USDC ook worden geaccepteerd. Daartegenover staat dat Dash en Pumapay niet meer worden geaccepteerd. Hierdoor is het totale aantal cryptocurrency’s dat wordt geaccepteerd voor betaling voor Pornhub premium gestegen naar 16.

Heb jij een van deze coins?

Geen advies

Zoals altijd bij BTC Direct, geven wij geen investeringsadvies, maar een investering van nog geen 10 dollar voor 30 dagen premium is een goede investering.

Vlucht naar cryptocurrency

De website trekt dagelijks 120 miljoen bezoekers, zij kunnen nu allemaal met cryptocurrency betalen. Eind vorig jaar kwam Pornhub nog in het nieuws, omdat creditcardmaatschappijen betalingen naar de website in de ban hebben gedaan. De twee betalingsreuzen Visa en Mastercard verbraken de banden met Pornhub na beschuldigingen dat de pornografische website video’s over kindermisbruik en verkrachting vertoonde. De beschuldigingen kwamen voort uit een onderzoek door een opiniecolumnist van de New York Times. Pornhub heeft alle aantijgingen ontkend.

Klein lichtpunt

Kleine overwinningen tellen ook. Ripple Labs, het bedrijf achter XRP, is verwikkeld in een rechtszaak met de Amerikaanse SEC. Er wordt beweerd dat XRP een ongeregistreerde security is. Dit heeft verschillende beurzen er toe gezet om de munt te weren voor Amerikaanse klanten. Wat dat betreft is het een positief teken dat Pornhub achter XRP staat.

Leave a Reply