blog

Op zoek naar een kerstcadeau? Flinke korting op Ledger Bitcoin wallets

By 15 december 2020No Comments

Bijna alle winkels moeten hun deuren tot 19 januari sluiten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Lastig als je nog geen kerstcadeaus voor je familie, vrienden of jezelf hebt gehaald. Daarom krijg je nu tijdelijk 20% korting op alle hardware wallets van Ledger in onze webshop.

Kerstactie tot en met 20 december

Dit betekent 20% korting tot en met 20 december als je een Ledger Nano S, Ledger Nano X of voordeelbundel koopt. De voordeelbundel bevat zowel de Ledger Nano S als de Ledger Nano X. Bij de aanschaf van een voordeelbundel kreeg je sowieso al 50% korting op de Nano S. Vanwege onze kerstactie wordt er nog eens 20% van de totaalprijs afgehaald.

De hardware wallets van Ledger zijn al jaren ontzettend populair. Dit is de favoriete wallet van veel crypto investeerders. Met een Ledger kun je bitcoin, ethereum en ruim duizend andere coins beheren. Dit is een van de veiligste manieren om je cryptocurrency te beschermen.

Maak tot en met 20 december gebruik van onze kerstactie:

Koop Ledger met 20% korting

Wat is het verschil tussen S en X?

Verbind je Ledger Nano S met elke computer (USB) en controleer je transacties op het scherm van je hardware wallet. Download de app Ledger Live om al je favoriete coins te beheren. De Ledger Nano X heeft bluetooth functionaliteit waardoor je draadloos je wallet met je telefoon kunt verbinden. Handig, want hierdoor kun je ook onderweg je coins versturen.

De voordeelbundel bevat beide wallets. Nu vraag je je af, wat moet je met twee wallets? Nou:

  • Geef ze cadeau aan je vrienden of familie
  • Houd er zelf een en geef er eentje weg
  • Houd ze allebei, neem de X met je mee en laat de S veilig thuis in een kluis

Waarom een hardware wallet?

De cryptomarkt maakt sinds drie jaar eindelijk weer een bullmarkt mee. Dat betekent dat de trend is dat de bitcoin koers, en bijna alle andere koersen de komende tijd verder opwaarts kunnen bewegen. Het is dan zaak om je cryptocurrency goed en veilig te beschermen. Dat kan het beste met een hardware wallet.

Een wallet werkt als een soort bankrekening voor het ontvangen, verzenden en beheren van je cryptocurrency’s. Een hardware wallet is een wallet in fysieke vorm en ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo lijkt de Ledger Nano S bijvoorbeeld op een USB-stick. De toegang tot je crypto’s, de private keys, worden offline op het apparaat worden bewaard. Daarnaast zijn hardware wallets beveiligd met een pincode. Is je hardware wallet gestolen, of ben je de wallet verloren? Dan kan niemand bij je cryptomunten zonder dat diegene je pincode weet.

Leave a Reply