blogExchanges

Nieuw: vanaf nu koop je VeChain (VET) met cryptocurrency app BLOX!

By 5 augustus 2020No Comments

Goed nieuws! Vanaf nu koop je VeChain (VET) met de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. VeChain is een van de meest veelbelovende blockchainprojecten van het moment. Maar wat is VeChain precies?

Echtheid van producten controleren

VeChain is een blockchainproject met als doel om de echtheid van producten te verifiëren op de blockchain. Een recent voorbeeld is de samenwerking tussen VeChain en een Chinese dochteronderneming van supermarktketen Walmart. Deze supermarkt gebruikt de technologie van VeChain om de herkomst van geïmporteerde vis, vlees, wijn en andere goederen te controleren.

Naast het computernetwerk fabriceert VeChain ook NFC-chips. Dat zijn kleine labels die je kan scannen met een app op je smartphone. Op deze app kan je vervolgens alle stappen in de productieketen zien, van begin tot eind.

Leer in onze video uitleg alles over VeChain en waarom de munt zo populair is.

Eén ecosysteem, twee munten

In het begin was de token van VeChain, VET, afhankelijk van het Ethereum-netwerk. Sinds augustus 2018 heeft VET een eigen blockchain en staat VeChain officieel op eigen benen.

Naast VET bestaat er ook de VeThor Thoken (VTHO). Laatstgenoemde token wordt gebruikt bij de uitvoer van VeChain smart contracts. VTHOR is daarmee gescheiden van VET, de token die gebruikt wordt voor koersspeculatie.

Voor de duidelijkheid, met BLOX kun je enkel VET bezitten. Op het moment van schrijven is VET 0,016 euro waard. Dat lijkt weinig, maar de token is vanaf maart explosief in waarde gestegen. Kocht je op 15 maart VeChain, dan is je winst een indrukwekkende 882 procent!

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro ertegenaan kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar jouw bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:

Leave a Reply