blogExchanges

Nieuw op BLOX: verdien bitcoin met het uitnodigen van je vrienden

By 23 mei 2020No Comments

Cryptocurrency app BLOX introduceert een bijzonder vriendenprogramma. Vanaf deze week krijgt iedereen die de app gebruikt een eigen vouchercode. Deel je deze vouchercode met bekenden? Dan profiteren jullie allebei.

Jij krijgt de handelskosten, je vrienden gratis tegoed

Deel je de code met bekenden, dan ontvang je 10% over de handelskosten van alle transacties die jouw kennissenkring uitvoert. Dat kan aardig oplopen als je vrienden of collega’s hebt die veel traden. Je hoeft de code trouwens niet over te typen, je kan hem direct delen via WhatsApp, Telegram, of je favoriete social media.

De winst wordt na iedere transactie bijgeschreven op je account op BLOX. En elke week zie je in een handig overzicht hoeveel je verdiend hebt over de trades van jouw kennissenkring.

En dat is nog niet alles, want degene waarmee je de code deelt ontvangt direct 5 euro aan starttegoed. Daarmee kan jouw vriend bijvoorbeeld zijn of haar eerste coins kopen.

BLOX benadrukt dat het niet de bedoeling is om de vouchercode openbaar te publiceren, bijvoorbeeld op een kortingswebsite. Doe je dit wel, dan kan BLOX jouw account sluiten.

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je mobiel. Koop, verkoop en beheer al je favoriete cryptomunten. Volg live de koersen van de populairste coins en bepaal direct je favoriete koop- of verkoopmoment. Je hebt geen dikke portemonnee nodig, je kan al vanaf 1 euro je eerste cryptocurrency kopen. En dat allemaal razendsnel en kinderlijk eenvoudig!

BLOX werd in 2019 geïntroduceerd en was vanaf het begin al een groot succes. Nog elke dag groeit het aantal gebruikers. Op dit moment biedt de app tien verschillende coins aan, maar dit aantal wordt in de toekomst uitgebreid met nieuwe populaire munten.

Wil je de app zelf proberen en kan je niet wachten om je familie, vrienden en collega’s uit te nodigen? Op deze pagina kan je de app downloaden of meer lezen over BLOX.

Leave a Reply