Bitcoinblog

Michiel aan ‘t wiel: Wees flexibel op de crypto-markt!

By 27 december 2019No Comments

Wat doe je als het even tegenzit of anders gaat dan je verwacht? Blijf je stug doorgaan of kies je voor verandering? Natuurlijk is een tegenslag geen reden om simpelweg te stoppen waar je mee bezig bent, maar het kan wel een perfecte timing zijn om het roer om te gooien. Zo bleek het zuiden van Thailand totaal niet wat wij ervan verwacht hadden. Ja, de uitpuilende rotsen van kalksteen op het strand zijn sprookjesachtig, maar niet waar wij naar opzoek waren. Blijf je dan hangen omdat anderen het wel geweldig vinden of durf je de keuze te maken om het anders te doen. En juist die keuze, die verandering, kan een heuse transformatie zijn. We hadden nooit verwacht dat onze tussenstop ons zo zou verrassen. Dit heeft voor ons de keuze makkelijk gemaakt om langer dan verwacht te verblijven in Maleisië.

Diezelfde flexibiliteit is vereist in de crypto-wereld. Je maakt plannen en vervolgens schopt de markt deze compleet in de war. Wat doe je dan? Blijf je stug volhouden aan je plan of kies je ervoor om mee te gaan in de flow en pas je waar nodig je plan aan. Het gaat er in veel gevallen om dat mensen liever een ander de schuld willen geven dan zelf verantwoordelijkheid te nemen. Investeren in crypto brengt nu eenmaal grotere risico’s met zich mee dan investeren in reguliere markten. Echter is het juist die onvoorspelbaarheid en de groeiende marktadoptie die mij aantrekt. “Eerst zien dan geloven” is een goede insteek, maar er zijn op dit moment grote veranderingen gaande omtrent de adoptie en ontwikkeling van blockchain.

Bitcoin

De bitcoin-koers dan; ja die fluctueert ook hevig en lijkt op dit moment langzaam richting het einde van het jaar te consolideren. Gaan we het jaar uit met een big bang of sukkelen we rond de $7.000 door tot 2020?

Op dit moment vinden we nog support boven de $7.000, maar is er ook wederom een poging afgeslagen om de $7.400 te breken zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

michiel_ipenburg_aan_het_wiel_wees_flexibel_op_de_cryptocurrency_crypto_bitcoin_BTC_markt_afbeelding_grafiekAfbeelding 1: De bitcoin-grafiek op de dagelijkse chart van cryptocurrency exchange Coinbase

Het is op dit moment belangrijk voor de bulls om boven die $7.500 te geraken en daar een tijd te blijven. De 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse chart moet worden gebroken op $7.600 om een poging te doen om bij de weerstand van $7.800-8.000 te komen. Daarna zou de bovenkant van het downtrend-kanaal de grootste horde zijn op $8.300 voordat we echt bullish kunnen worden. Hierbij gaat ook het volume een grote rol spelen. Deze zal flink omhoog moeten vanuit deze zone.Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:Indien de pump van 18 december slechts een opleving blijkt te zijn in een neergaande markt, dan blijft mijn grote zone van interesse in de groene box liggen op afbeelding 1. Een prijs rond de $6.000 is in mijn optiek een geweldige uitgangspositie voor de komende jaren. Hierbij neem ik de oplaaiende doodverklaringen en groeiende interesse in blockchain-technologie uiteraard mee. Mochten er landen zijn die het voor elkaar krijgen om een currency te lanceren op basis van blockchain, dan zal dat onherroepelijk positief zijn voor bitcoin. Sommige blockchain-projecten zullen er, de komende jaren, zeker in slagen door te breken tussen de huidige grote non-crypto bedrijven. Hiernaast is de aanhoudende verkoopdruk van de vermeende oplichters van PlusToken nog altijd aan de gang.

Wat je er ook van maakt, welke koersrichting je ook verwacht in 2020, wees alsjeblieft flexibel en verander van strategie als de markt draait. Ik wens jullie de allerbeste wensen en een gezond, gelukkig en knallend 2020!

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Heb jij je kans op winst gegrepen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Leave a Reply