blog

Mia Khalifa kocht Dogecoin tijdens mega rally

By 31 januari 2021No Comments

Mia Khalifa tweette dat ze Dogecoin heeft gekocht. Ze is onder andere bekend van OnlyFans. Enzo.

‘Oké, ik heb toegegeven en de hondenaandelen gekocht lmaoooooo,’ vertelde ze haar 3,4 miljoen volgers op Twitter.

Doge is een meme

Hier lijkt Khalifa te verwijzen naar de populaire cryptocurrency Dogecoin, een “memecoin” die oorspronkelijk door Jackson Palmer voor de grap is gemaakt. Maar nadat de oprichter het project had verlaten, ging het op de een of andere manier door en werd het een favoriet onder de fans. De cryptocurrency is gebaseerd op de “Doge” -memo met een Shiba Inu-hond genaamd Kabosu.

Ook aandelen GameStop

Op 27 januari onthulde Khalifa ook dat ze kleine hoeveelheden aandelen had gekocht die werden gepusht door de beruchte subreddit van Wall Street Bets, waaronder GameStop, die steeg tot een piek van 469 dollar.

Dogecoin’s heeft vaak grote pieken en dalen gezien (soms vanwege campagnes op TikTok om te proberen de munt op 1 dollarte krijgen). Maar de afgelopen week schoot de prijs omhoog en bereikte een nieuw record van 0,078 dollar. Dit is een stijging van meer dan 950% in twee dagen tijd.

Doge naar een dollar

De pomp volgde na een tweet van het onofficiële WSBChairman-account op Twitter, dat niet wordt beheerd door degenen achter Wall Street Bets. Dit account steeg van 12.000 volgers op dinsdag tot 750.000 vandaag, waardoor het meer invloed kreeg. Het account twitterde simpelweg: ‘Is Doge ooit een dollar geweest?’

Terwijl de WallStreetBets-subreddit cryptocurrency in het algemeen afwijst, hebben veel andere WSB-themagroepen zich opgezet op Telegram, Discord en andere plaatsen. Hier wordt Dogecoin ontzettend hard geshilled.

Toch lijkt het erop dat Khalifa de bovenkant van de pomp heeft gepakt. Op het moment van haar tweet was Dogecoin 0,074 dollar. En nu? De huidige prijs vind je op de koerspagina van Dogecoin.

Mia Khalifa begon haar acteercarrière in oktober 2014 en was in december van dat jaar de meest bekeken pornoactrice op de website Pornhub. Haar carrièrekeuze was controversieel in het Midden-Oosten, vooral voor een video waarin ze seksuele handelingen verrichtte terwijl ze een hidjab droeg.

Leave a Reply