blog

Koers XRP stijgt met 9 procent, verdubbeling op korte termijn mogelijk?

By 29 april 2020No Comments

De cryptocurrency XRP steeg gisteren met bijna 9 procent. De munt van Ripple begon de week met een waarde van 0,19 dollar en is inmiddels 0,22 dollar waard.

Dat zie je ook in onderstaande grafiek.

Het heeft lang geduurd, maar XRP-investeerders kunnen eindelijk een feestje vieren. Een klein feestje. Maar er zijn traders die van mening zijn dat de top van de huidige run nog niet bereikt is. Zij zien 0,40 dollar als koersdoel.

Een uitbraak richting 0,40 dollar

Handelaar Eric Choe heeft een grafiek van zijn TradingView-account gedeeld, waarop 0,40 dollar het volgende grote doelwit is voor XRP. Het zal worden bereikt, twittert hij, op voorwaarde dat XRP erin slaagt boven de 0,11 dollar te blijven.

Bull Flag werkt ook

Op de website van TradingView vind je veel koersanalyses van aandelen en crypto’s. David Smith deelde zijn analyse en is van mening dat XRP binnenkort een correctie meemaakt. Smith denkt dat het niet uitmaakt dat XRP door de resistance is gebroken en een bull flag positief uitpakte. Hij wacht tot XRP boven de horizontale lijn blijft of eronder valt.

Ripple heeft zojuist het verzet gedood en de bullish flag werkte, wat ik in het vorige idee deelde. Ik weet niet zeker of ik klaar ben om me bij de stieren aan te sluiten en zal wachten op een correctie of een versteveging boven het horizontale vlak. Als we de horizontale steun verliezen, kunnen we nadenken over short gaan.

Echt of troll?

Crypto_Bitlord is niet alleen een interessante trader, hij heeft ook veel grappige tweets. En hij schuwt beledigingen niet. Eerder dreigde hij nog om XRP te forken dus of hij hieronder serieus is, is niet helemaal duidelijk. Ok misschien is het wel duidelijk, XRP naar 120 dollar is een utopie. Maar zoals hij gebruik maakt van de kracht van een logaritmische grafiek, lijkt het overtuigend.

Leave a Reply