blog

Geen Valentijn? Spendeer je bitcoin aan Tinder Plus en Gold!

By 14 februari 2020No Comments

Het is weer zo ver, Valentijnsdag. Voor de één een leuke dag voor Netflix & chill. Voor de ander…  een dag als elke ander. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want als je nog wat crypto over hebt, kan je hiermee Tinder Plus of Tinder Gold aanschaffen. Misschien vind je wel een leuke gesprekspartner!

Wat is Tinder?

Voor diegene die onder een steen hebben geleefd de afgelopen tien jaar of al een tijd een relatie hebben, nog even een korte introductie. Tinder is een dating app voor iOS en voor Android. Hiermee kan je op een laagdrempelige manier in contact komen met mensen uit je omgeving.

Je logt in met je Facebookaccount of maakt een nieuw profiel aan en upload een foto. Nu ben je klaar om diepgaande gesprekken met vreemden te voeren.

Met je telefoon in de hand ga je door de lijst met gegadigden, je kan aangeven of je iemand leuk vindt door naar rechts te swipen. Vind je het maar niks? Dan swipe je naar links. Eenmaal een match gevonden dan kan je beginnen met chatten om elkaar beter te leren kennen.

En wat zijn Tinder Gold en Plus?

Hecht je echt veel waarde aan goede gesprekken? Dan kan je ook de betaalversie nemen van Tinder. Je hebt daarin twee smaken,  Gold en Plus.  4,3 miljoen klanten hebben inmiddels een betaald abonnement bij Tinder. Dat is ruwweg 10 procent van het totaal aantal gebruikers.

Beide versies bieden contacten van over de hele wereld, in plaats van alleen bij jou in de buurt. Ook heb je toegang tot boosts en superlikes. Daarnaast kan onder andere een per ongeluk gemaakte swipe naar links ongedaan maken als je diegene toch leuk vindt.

Met Tinder Gold kan je ook zien van wie je al een like hebt gekregen, dit scheelt tijd. Je hoeft immers niet uren door verschillende profielen te swipen. Gold werd in 2017 geïntroduceerd. Twee jaar daarvoor, in 2015, werd Plus gelanceerd.

Plus kost 10,99 euro per maand. Gold kost 14,99 euro per maand.

En hoe betaal je dan met bitcoin en andere crypto’s?

Dat kan via de service van Bitrefill. Zij accepteren Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, en Dogecoin in ruil voor krediet in de appstore. Deze kan je vervolgens weer uitgeven in de Tinder app.

Kijk hier voor Android en hier voor iOS.

Leave a Reply