Het Nederlandse BTC Direct is een unieke internationale samenwerking aangegaan met cryptocurrency beurs KuCoin uit Hongkong. De betaalservice van BTC Direct wordt geïntegreerd op het platform van KuCoin, waardoor het voor Europese gebruikers van deze beurs nog makkelijker wordt om te handelen in cryptomunten.
Snel handelen
Europese investeerders kunnen door de software integratie direct met hun euro’s bitcoin en andere munten kopen op de beurs van KuCoin. Dat is goed nieuws voor investeerders die snel willen handelen.
Door de integratie van BTC Direct kunnen investeerders gebruik maken van alle bekende, lokale betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact. Anders dan bij een bankoverschrijving bij andere internationale beurzen, worden deze betalingen direct verwerkt, en de cryptocurrency’s worden meteen naar het juiste adres verzonden.
Expertise bundelen
Davy Stevens, CEO van BTC Direct: ‘We zijn trots dat onze service wordt geïntegreerd in een gerenommeerde beurs als KuCoin. Door deze samenwerking kunnen we de expertise en het gebruiksgemak van beide platformen bundelen.’
KuCoin is met een dagelijks handelsvolume van 200 miljoen dollar de negende beurs van de wereld. Door met BTC Direct samen te werken wil Johnny Lyu, CEO van KuCoin, het marktaandeel vergroten:
‘Onze gebruikersbasis in Europa blijft groeien. Mede dankzij deze integratie wordt het voor Europeanen nog makkelijker om in cryptocurrency te traden op ons platform. We zijn verheugd dat we kunnen leunen op de jarenlange ervaring van BTC Direct.’
BTC Direct bestaat al sinds 2013, KuCoin werd gelanceerd tijdens de vorige bullrun, in september 2017. Wil je meer weten over deze samenwerking? Check dan de blog van KuCoin.
Over KuCoin
KuCoin is een van ‘s werelds grootste en bekendste cryptocurrency beurzen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hongkong. Dagelijks wordt er voor 200 miljoen dollar gehandeld. De beurs biedt meer dan 300 handelsparen aan.
De exchange rekent geen verschillende vergoedingen tussen kopers en verkopers. In plaats daarvan heeft de beurs een zogenaamd flat fee-model. Ze vragen een vaste handelsvergoeding van 0,1%, wat lager is dan het wereldwijde industriegemiddelde (0,25%).