blog

Bobby Lee presenteert nieuwe wallet en voorspelt bitcoin koers van 200.000 dollar

By 15 september 2019No Comments

Bobby Lee is begonnen aan een nieuwe startup genaamd Ballet. Dit bedrijfje richt zich op het bouwen van wallets. Lee richtte eerder BTCC op, de allereerste Chinese bitcoinbeurs.

Soort paperwallet

In gesprek met Yahoo Finance UK vertelt Lee dat Ballet’s nieuwe wallets net zo groot zijn als een normale creditcard. Hij zegt dat dit normale, gewone mensen toegang tot cryptocurrency moet geven.

Promovideo van Ballet

Niet te hacken

De eerste wallet van Ballet heet REAL, heeft geen elektronische onderdelen en kost in eerste instantie 29 dollar. Dit betekent dat de wallet, waarin de private keys worden opgeslagen, niet kan worden gehackt (aldus Lee). De wallet fungeert alleen als houder voor de private key.

Lee:

Het is net contant geld. Als je de wallet eenmaal hebt gevuld met bitcoin, litecoin of ethereum, heeft dit apparaat alles wat het nodig heeft om toegang te krijgen tot de fondsen.

Het kan worden gebruikt als een geschenk om iemand te geven of je kunt het gewoon in een kluis bewaren en het ergens thuis verbergen. Dit is volledig offline, er is geen hackrisico.

Vanaf oktober beschikbaar

Voordat Lee zich bezig hield met wallets, gaf hij leiding aan BTCC , de eerste cryptocurrency-exchange van China. De startup groeide snel, maar moest stoppen toen de Chinese overheid crypto exchanges in 2017 verbood.

Lee verkocht BTCC begin 2018 voor een niet bekendgemaakt bedrag. Hij zei dat het bedrijf voor acht cijfers werd verkocht, en voegde eraan toe dat het “een goed bedrag was waar we allemaal heel blij mee waren”.

Vervolgens trok hij zich terug uit de cryptowereld maar het begon al snel weer te kriebelen. Veel mensen benaderden hem met allerlei vragen over het opslaan van cryptocurrency. Lee zag een gat in de markt en richtte vervolgens Ballet op.

Ballet is gevestigd in Las Vegas, de komende weken worden de eerste wallets verzonden naar bètatesters. De verwachting is dat het product vanaf oktober voor het grote publiek beschikbaar wordt. Een wallet kost uiteindelijk 35 dollar, maar wordt in eerste instantie voor 29 dollar verkocht.

200.000 dollar bitcoin koers is mogelijk

Lee ging ook in op de koers van bitcoin. Op het moment dat hij BTCC verkocht was bitcoin nog 20.000 dollar waard. De waarde is sindsdien gehalveerd.

Mensen schrikken zich kapot of voelen alleen maar doem en somberheid na de crash van af 20.000 dollar. We zitten in een van de vele, vele cycli die nog komen. Elke cyclus brengt ons naar hogere en hogere hoogten. Ik heb er alle vertrouwen in dat bitcoin in zeer korte tijd meer waard wordt dan 20.000 dollar. De waarde zal gaan naar 50.000 dollar, 100.000 dollar of zelfs naar 200.000 dollar.

Hij voegde hieraan toe: “Als ik een korte tijd zeg, bedoel ik niet minuten of uren, ik bedoel misschien maanden, zo niet een paar jaar.”

Leave a Reply