blog

Bitcoin wordt 28.000 dollar, zakt terug en gaat dan naar 100.000 dollar

By 28 juli 2020No Comments

Bitcoin is weer helemaal terug van weggeweest. Afgelopen nacht bereikte de koers het hoogste punt van dit jaar, maar liefst 11.400 dollar (9.717 euro). De laatste keer dat de prijs van bitcoin zo hoog was, was in augustus 2019.

De prijsactie van afgelopen dagen maakt veel investeerders enthousiast. Zo ook Max Keiser, bitcoininvesteerder van het eerste uur.

Bitcoin wordt uiteindelijk meer waard dan 100.000 dollar

Keiser gelooft dat bitcoin nu op weg is naar 28.000 dollar. Daarna komt er een stevige correctie, voordat de koers naar een ‘zes-cijferige waarde’ gaat. Daarmee bedoelt Keiser dat bitcoin meer dan 100.000 dollar waard wordt.

Peter Schiff gelooft niet in koersstijging bitcoin

Keiser laat het ook niet na om een opmerking te maken over Peter Schiff. Laatstgenoemde is een bekende goudinvesteerder, die regelmatig zijn (negatieve) mening over bitcoin laat horen op Twitter.

Zo was Schiff afgelopen maandag sceptisch over de kansen van bitcoin om 10.000 dollar te overbruggen. Let wel, deze tweet is verzonden voordat de koers door deze magische grens brak.

Lekker bekvechten

De opmerkingen over en weer tussen Peter Schiff en Max Keiser lijken soms een beetje kinderachtig, maar ze maken Twitter in ieder geval wel vermakelijk. Het is ook wel verfrissend om een keer een andere mening te horen over bitcoin, tussen alle bullish tweets van de afgelopen tijd.

En hoe je het wendt of keert, de koers van bitcoin staat nog steeds boven 10.000 dollar (8.525 euro). Dat is trouwens nog een understatement, want bitcoin schuurt op dit moment zelfs tegen 11.000 dollar aan. Maar dat lijkt voorlopig nog een harde noot om te kraken.

Hieronder zie je de bitcoin koers van de afgelopen 24 uur:

Geen moment missen van de prijsactie? Bekijk dan hier de live koers. Of download de alles-in-één cryptocurrency app BLOX, volg altijd en overal de live koersen en koop en verkoop je favoriete cryptomunten wanneer jij dat wil.

Leave a Reply