blog

Bitcoin weekoverzicht: over Canada, China en koers wordt 250.000 dollar

By 16 november 2019No Comments

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Wat is er allemaal besproken?

  • Het gaat dit jaar weer goed met bitcoin, en dan komen de goede voorspellingen vanzelf. Op een Blockchain Summit in Malta is durfinvesteerder Tim Draper heel positief over bitcoin: ‘Ik verwacht dat bitcoin in 2022 of 2023 de 250.000 dollar gaat aantikken.’
  • Het Chinese staatsagentschap Xinhua heeft een artikel op de voorpagina gepubliceerd getiteld ‘Bitcoin: de eerste succesvolle toepassing van Blockchain-technologie.’ En dat is opvallend, niet lang geleden leek het bitcoin nieuws uit China vooral negatief te zijn.
  • De grootste bank van Canada, de Royal Bank of Canada (RBC), overweegt een cryptocurrency-handelsplatform te openen. Ze hebben verschillende doelen in gedachten.

Leave a Reply