Bitcoinblog

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

By 27 november 2020No Comments

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op heden stuk gebeten op de weerstand boven de $19.000. We zijn tot binnen een paar procent van de All Time High gekomen. Wat een heerlijke run. Black friday vandaag, sla jij toe of wacht je af?

Is er reden tot paniek? Nee dat is er niet. Als we kijken naar de enorme stijging sinds de $10.000, is een wat paniekerige spike omlaag misschien wel de dip om bitcoin te kopen. Veel laatkomers die bitcoin hebben gekocht op $17.500 en hoger raken mogelijk in paniek en daardoor zie je in bullruns vaak wat snellere correcties van de koers. Veel tijd om de dip te kopen is er vaak niet.

bitcoin_koers_dipt_omlaag_reden_tot_paniek_of_nieuwe_kansen_grafiek_coinbaseAfbeelding 1: dagelijkse bitcoin grafiek van cryptocurrency exchange Coinbase

Zoals hierboven te zien is zijn we al een aardig eind gezakt vanaf de $19.500. Mocht de low van $16.200 opgeven, dan zou een mooie zone op de $15.700 kunnen liggen. Dit is diep genoeg om mensen flink wat angst aan te jagen en de mensen die alles hebben verkocht op $13.000 wachten nog steeds met kopen op die prijs. Optimale omstandigheden om mensen later weer te laten FOMO-en (Fear Of Missing Out) mochten we de magische grens van $20.000 breken.

$14.500 zou nog een hele acceptabele support zijn mochten we die kant op schieten. De $13.300 is met oranje aangegeven omdat een prijs tot daar mogelijk voor de medium lange termijn roet in het eten gooit. Daaronder zou voor nu niet lekker zijn voor het momentum.

Altcoins

Wat een heerlijke week met een pijnlijk einde hebben deze gekend. De members van Crypto Insiders werden getrakteerd op een waar feest. Uitschieter XRP blijft een interessante underdog. De trade die werd voorgeschoteld met een entry op 1600 satoshi, werd volledig gesloten op 4120 satoshi. Zo werd er afgelopen maandag meer dan 68% winst geboekt op de XRP trading signal die werd gegeven.

– Advertentie –

Met de aanstaande airdrop is een nieuwe entry richting begin december wellicht geen gekke gedachte. Overige altcoins hebben de ‘plotse’ daling van bitcoin niet erg lekker verwerkt, maar geven mogelijk nieuwe entries zodra bitcoin een solide bodem heeft gevonden.

Wil jij de volgende trades niet missen? Word dan snel member van Crypto Insiders en kom de eerste 30 dagen gratis proberen.

– Advertentie –

Leave a Reply