Bitcoinblog

Bitcoin dan toch in beweging, deze niveau’s zijn belangrijk

By 24 december 2021No Comments

Waar we nauwgezet de lagere tijdframes volgden deze week in de Insiders marktupdates, zagen we mogelijkheden ontstaan om een long-positie in te nemen in bitcoin (BTC). Met name het opdrogen van het volume na de 18e gaf een mogelijke trendommekeer aan.

Bitcoin breekt support

Bitcoin_grafiek_24-12_1
4-uurs bitcoin grafiek van Coinbase

Op bovenstaande grafiek zie je goed dat na het wegspringen boven de (blauwe) 50-moving average (MA), de koers langzaam maar zeker stabieler wist te draaien. Nu is de medium bollinger band een belangrijke schakel. We zijn door de eerste weerstand van $50.000 gebroken. Deze zou als support moeten dienen. Hier zal ook de medium bollinger band uit gaan komen in het weekend.

Bitcoin koers op dagelijkse grafiek in uptrend

Zoals we kunnen zien hebben we de afgelopen candles een mooie spike in volume gezien. Deze heeft ons tot aan de volgende weerstandszone van de 200-ma gebracht.

Bitcoin_grafiek_24-12_2
Dagelijkse bitcoin grafiek van Coinbase

Ook op de dagelijkse grafiek zien we een mooie opwaartse trend ontstaan. Zou het dan toch toch richting de magische $100.000 kunnen spurten de komende weken/maanden? Het begint op dit moment met het behouden van de support die op $50.000 kan liggen maar zal moeten liggen op $48.000.

Heb jij je plan al klaarliggen voor de komende weken? Of blijf je wachten en hopen op een kerstwonder? Het momentum van maar blind all-in zitten is voorbij. De kansen liggen echter nog overal voor het oprapen! Social Media web 3 lijkt het volgende nieuwe hot item te zijn!

© Coverimage door Shutterstock

Leave a Reply