blog

Analist Canfield zegt dat je pas op 10 dollarcent Ripple (XRP) moet kopen

By 18 december 2019No Comments

De koers van XRP staat op het laagste punt sinds twee jaar. Op 18 december 2017 was de waarde nog 0,78 dollar. Vorig jaar op diezelfde dag dachten we dat XRP zijn dieptepunt wel had bereikt, je kon XRP kopen voor 0,28 dollar. Lange tijd leek het er op of 2019 een beter jaar zou worden voor zogenaamde XRP bagholders. Maar tegen de verwachting in is XRP vandaag zelfs naar 0,19 dollar gedaald.

Bodem nog niet bereikt

Hoewel, dit is niet helemaal tegen de verwachting in. Crypto analist Jacob Canfield voorspelde dit al in april van dit jaar. En hij denkt dat de koers nog verder kan zakken.

Hierboven zie je de koers van XRP in dollars van het afgelopen jaar. Canfield vertelde op 21 april op Twitter dat XRP nog naar 0,19 dollar kan zakken. En hij bleef hierbij, ondanks dat de koers in mei en juni mooie dingen liet zien. Hij adviseerde dan ook om ergens tussen de 0,19 en 0,21 dollar in te kopen.

Maar zelfs dit bleek niet laag genoeg. Hij is hier van terug gekomen en heeft zijn koopniveau bijgesteld naar 0,10 dollar.

Familie en vrienden redden

De analist zegt dat handelaren en nieuwsgierigen hem voortdurend vragen naar de op twee na grootste cryptocurrency.  Vrij vertaald zegt hij:

“Ik kan je niet vertellen hoeveel vrienden en familieleden ik heb gered van het kopen van XRP in 2018 en 2019. Dat moeten er honderden zijn. Mijn antwoord van wanneer te kopen is altijd misschien tussen 0,10 en 0,15 dollars maar zelfs dan zou ik voorzichtig zijn. Dit zijn de momenten waar ik het trotst op ben in 2019.”

Vervolgens zegt hij dat hij in april nog uitging van 0,19 dollar. Toen schommelde de koers rond de 0,40 dollar. Door nieuwe inzichten, waaronder een parabolisch, dalende trend,  stelde hij dit bedrag bij naar 0,10 dollar.

En bitcoin zakt nog even door

Hij verwacht ook nog dat de bitcoin koers richting 5.500 dollar gaat voordat de weg naar boven wordt gevonden.

Leave a Reply