blog

Alleen bitcoin kan Amerika en de mensheid echt bevrijden, aldus Kanye West

By 1 november 2020No Comments

Kanye West was te gast in de populaire podcast van Joe Rogan. Als je de tijd hebt, kun je drie uur luisteren naar een man die te veel tabbladen open heeft staan in zijn hoofd. Een van deze tabbladen moet de overtuigingpagina van BTC Direct zijn, aangezien hij bitcoin roemt als de ‘True Liberation of America.’

Conservatief en christelijk

Mocht je niet weten wie Kanye West is, hij maakt al decennialang rapmuziek en heeft veel bekende hits geproduceerd en zelf gemaakt. Hij staat ook bekend om zijn controversiële uitspraken, zoals dat hij zich kandidaat wil stellen voor het presidentschap van de VS. Dit zou hij willen doen op een platform van conservatieve christelijke waarden. Dit thema komt ook vaak in zijn muziek terug. Vorig jaar bracht hij bijvoorbeeld het album Jesus is King uit.

Maar hij was dus te gast bij de podcast van Joe Rogan. Hij zegt dat de genieën in de bitcoin- en cryptocurrencygemeenschap perspectief bieden op de ware bevrijding van Amerika en de mensheid.

Ware bevrijding

‘Deze jongens hebben echt een perspectief op wat de ware bevrijding van Amerika en de mensheid zal zijn,’ vertelde West tegen Rogan. Het fragment komt ver in de meer dan drie uur durend podcast, waarin gesproken werd over zijn presidentiële ambities, zijn gedachten over het coronavirus en de toekomst van de mensheid.

Oud kiesstelsel gebaseerd op slavernij

‘Veel van de techneuten, maar met name bitcoinjongens, waren in staat om de nieuwe snelwegen, de nieuwe informatiesnelwegen, te gebruiken en de volgende grens van ons bestaan ​​te creëren terwijl de bevoegdheden van ons politieke systeem nog steeds verankerd zijn in het kiesstelstel, die was gebaseerd op slavernij.’

Toekomst is decentraal

West zei dat hij met twee van zijn bitcoin- en cryptocurrency vrienden had gesproken. Dit zijn vermoedelijk venture capitalist Anthony Schiller en de mede-oprichter van Coinbase Fred Ehrsam. Dit deed hij ter voorbereiding op de langverwachte podcast, die inmiddels al meer dan  die al meer dan 9 miljoen keer bekeken is op YouTube.

De rapper wees ook op de gedecentraliseerde plannen voor sociale media van Twitter en Square-topman Jack Dorsey. West vindt dit het bewijs van een trend naar bitcoin en cryptocurrency. Vorige maand zei Dorsey dat bitcoin en de onderliggende gedecentraliseerde blockchain-technologie de toekomst van Twitter zijn, ook kocht Dorsey voor 50 miljoen dollar bitcoin via zijn andere bedrijf Square.

Leave a Reply