Bitcoinblog

AliExpress klanten verdienen gratis bitcoin met Lolli

By 12 november 2019No Comments

Gisteren tijdens singles day nog iets gekocht op AliExpres? Dan ben je niet de enige. Singles day is het grootste eendaagse winkelevenement ter wereld. Er wordt voor tientallen miljarden euro’s uitgegeven binnen AliExpres. En tijdens deze drukke dag werd bekend gemaakt dat Alibaba samen met Lolli beloningen in bitcoin gaat uitkeren.

Bitcoin cashback

Klanten kunnen 5% van hun aankoop terug krijgen in bitcoin. Lolli zegt dat klanten nu Satoshis (sats), de kleinste eenheid van bitcoin, krijgen als ze een van de geselecteerde miljoenen artikelen online kopen. Voorlopig geldt dit alleen voor klanten uit de Verenigde Staten.

Alex Adelman, CEO en mede-oprichter van Lolli, wees erop dat de nieuwe stap een mijlpaal voor Lolli is, aangezien AliExpres de grootste retailer en e-commercebedrijf ter wereld is.

Hij zegt:

“Dankzij onze samenwerking kunnen onze gebruikers elke dag gratis bitcoin verdienen aan miljoenen producten online. Het belangrijkste onderdeel van dit partnerschap is ongetwijfeld dat het onze missie ondersteunt om de hele wereld via handel met elkaar te verbinden. ”

Functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten

Coindesk schrijft dat deze nieuwe service alleen beschikbaar is voor klanten uit de Verenigde Staten. Aubrey Strobel, hoofd communicatie van Lolli, vult aan door te zeggen dat voorlopig zelfs inwoners van China (nog) niet kunnen deelnemen.

Maar zie de Verenigde Staten als het begin. Adelman zegt namelijk dat beide partijen de ambitie hebben om deze service in 2020 wereldwijd uit te rollen. Hij zegt ook dat deze partnerschap een goede eerste stap is om China en de VS weer dichter bij elkaar te brengen, via bitcoin en handel.

Ook Airbnb over stag

Fold is een app waarmee je beloningen in bitcoin kan ontvangen, vergelijkbaar met hoe Lolli het aanpakt. Airbnb en Fold hebben bekend gemaakt samen te werken zodat gebruikers van Airbnb bij elk betaalde verblijf 3% van de kosten in bitcoin terug krijgen. Ook deze dienst is nog niet in Nederland beschikbaar. De app van Fold werkt in geselecteerde landen, waaronder de VS, Australië, Canada, Ierland, Mexico en het Verenigd Koninkrijk.

Leave a Reply