blog

Acteur van Game of Thrones promoot vegan cryptocurrency

By 21 mei 2019No Comments

Heb je de laatste aflevering van Game of Thrones nog niet gezien? Geen zorgen, de schrijver van dit artikel ook niet. Er komen dan ook geen spoilers voor in dit artikel!

Jerome Flynn is toegetreden tot de adviesraad van VeganNation, een cryptoproject dat een veganistische levensstijl promoot. Je kent Flynn misschien wel als Bronn in de hitserie Game of Thrones.

‘Bronn’ is zelf al ruim 35 jaar veganist en al jaren fanatiek dierenrechtenactivist. Naast Paul en Stella McCartney is Jerome Flynn beschermheer van de Vegetarian Society in het Verenigd Koninkrijk.

Wat is VeganNation?

VeganNation is een cryptoproject uit Israël. VeganNation wil met behulp van cryptocurrency een ‘volledige functionerend ecosysteem’ bouwen. Veganisten kunnen met VeganCoin veganistische producten kopen. Alle producten die worden aangeboden op het platform zijn ‘100 procent cruelty-free’.

Jerome Flynn zegt er zelf dit over:

‘VeganNation is de basis van een internationale veganistische economie. Deze economie maakt het veganistische leven eenvoudiger, zuiniger en beter voor de aarde en voor ieders ziel. VeganCoin maakt meer mensen veganist en zal bijdragen aan de vermindering van onze ecologische voetafdruk.’

Green paper in plaats van white paper

Met de token VeganCoin kunnen gebruikers betalen op het netwerk van VeganNation. En zoals elk cryptoproject het betaamd, heeft ook VeganNation een white paper. Al noemen zij het geen white paper, maar een green paper.

VeganNation wil het ook mogelijk maken om de oorsprong van producten te traceren. Op die manier moet kunnen worden vastgesteld dat een product écht honderd procent veganistisch is, en vrij van dierenleed.

Het project lanceert ook een eigen app, voor iOS en Android. In deze app kunnen gebruikers onder andere producten kopen en veganistische recepten lezen en delen. Een soort combinatie van een online marktplaats en een sociaal medium dus.

Krijg je geen genoeg van Game of Thrones? Eerder schreven we dit artikel over Game of Thrones en blockchain:

Leave a Reply