blog

Verdien Bitcoin via Lightning Network met Counter-Strike: Global Offensive

By 29 december 2020No Comments

Afgelopen zondag maakte Christian Moss van Zebedee de lancering van Infuse bekend tijdens het tiende MintGox Lightning eSports-toernooi.

Eerst op CS: GO

Infuse is een product waarmee game-ontwikkelaars Lightning Network kunnen integreren in bestaande populaire games. De eerste game waarop Zebedee begon te testen, is Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Deze gameserie bestaat al sinds 1999 en kent 20 miljoen spelers over de hele wereld.

Vanwege de mogelijkheid om persoonlijke CS: GO-servers te starten en een ontwerp waarmee ontwikkelaars CS: GO-ervaringen op verschillende servers gemakkelijk kunnen aanpassen en personaliseren, was het voor Zebedee een koud kunstje om hun Infuse-product op deze game toe te passen.

Sats winnen of verliezen

In de huidige vorm stelt Infuse CS: GO spelers in staat om games op te zetten die buy-ins vereisen via sats en spelers kunnen sats winnen of verliezen tijdens het spelen, afhankelijk van hoeveel kills / death ze hebben tijdens het spelen. Een bitcoin bestaat uit honderd miljoen satoshi’s, ofwel sats. Tegen de huidige bitcoin koers is één sat 0,0002 euro waard.

Bekijk hier een demo:

Acceptatie Lightning Network

Het team is van plan om in de toekomst meer games en complexere stimuleringsprogramma’s toe te voegen. De aankondiging van het Infuse-product en het feit dat het wordt getest op een zeer populaire game, is ontzettend goed nieuws voor de acceptatie van het Lightning Network.

Er zijn al wat altcoinprojecten die zich richten op videogames. Maar hier zitten gecentraliseerde bedrijven achter die ook een stukje van de taart willen. Daarom is het interessant om in de gaten te houden of bitcoin integratie in de gamewereld succesvol wordt, het verdienmodel is totaal anders.

Stacking sats

Nu het Lightning Network kan worden ingepast in bestaande populaire spellen, is het wachten op populaire topgamers die opscheppen over stacking sats op Twitch. En potentie zou bitcoin dan kunnen worden omarmt door een enorme groep gamers.

Er zijn ook geen andere tokens nodig. Gewoon pure bitcoin sats. En mocht dit aanslaan, dan wordt het helemaal fantastisch als grote post Covid e-sport toernooien uitbetalen in sats.

Leave a Reply