blog

Rational Root analyse: geheime indicator wijst op bitcoin van 25.000 euro

By 4 februari 2022No Comments

The Rational Root komt elke week met een nieuwe technische analyse. De wereldberoemde analist brengt samen met BTC Direct een exclusieve uitgebreide kijk op de koers van bitcoin

We beginnen met de chart waar we vorige week zijn geëindigd. Deze week gaan we kijken waar de bodem van de bear kan liggen. Lezers die de Bitcoin Syper Cycle Dynamic nog niet begrijpen, verwijzen we graag naar de Rational Root analyse van vorige week, waarin dit haarfijn wordt uitgelegd. 

Er zijn nog wat nieuwe bevindingen in de chart van de Bitcoin Super Cycle Dynamic verwerkt. Als je naar de eerste twee oranje cirkels kijkt, zie je dat deze bodems op punten worden gemaakt, die eerder ook als bodem fungeerden. Dit patroon zou zich op dit moment kunnen herhalen in de laatste oranje cirkel. Een eventuele bodem zou hier daarom niet gek zijn.

Twee verschillende toppen

Als je naar de eerste STH top kijkt, dan zie je daar een zogenaamde ‘blow off top’. Dit is een top die parabolisch omhoog komt, een duidelijke piek geeft, en dan weer erg snel naar beneden gaat. Een geleidelijke top, zoals we die kennen uit 2021, noemen we een ‘distributie top’, waarbij de prijs geen duidelijke piek heeft.

Omdat een blow-off top parabolisch omhoog gaat is het ook logisch dat er een forse correctie plaatsvindt dan bij een distributie top. Als de top van 2021 parabolisch was net als in 2017, dan waren we waarschijnlijk veel verder gedaald.

Dat geldt ook andersom. Als 2017 een distributie top zou zijn geweest, was het dal wellicht minder laag – dan zouden we bijvoorbeeld naar 6.000 dollar (5250 euro) zijn gegaan ipv 3.000 dollar (2625 euro) aan het einde van 2018.

Verder lezen?

In de rest van de analyse weergeeft de Root de geheime indicatoren. Wil jij die ook zien? Dat kan gratis op het platform van BTC Direct! Maak een account aan – als je die nog niet hebt – meld je aan met vouchercode ROOT en krijg zelfs 10 euro gratis crypto.

Lees hier!

Leave a Reply