blogExchanges

Nieuwe coin in BLOX: handel in TRON (TRX)

By 12 augustus 2020No Comments

Vanaf vandaag kan je Tron (TRX) bezitten met BLOX, de alles-in-één cryptocurrency app. De coin bestaat sinds 2017, en staat sindsdien steevast in de top 20 grootste cryptomunten. Maar wat is Tron, en wat kan je ermee?

Wat is het doel van Tron?

Midden in de crypto-gekte van 2017, en nog tijdens zijn studie aan de Hupan Universiteit, lanceerde Justin Sun zijn project Tron. Dit cryptoproject heeft het ambitieuze doel om het internet te decentraliseren. Tron heeft namelijk als doel een platform te bieden voor het wereldwijd delen van gratis, digitale content via de blockchain van Tron.

Wie Tron zegt moet ook Justin Sun zeggen. De voorman van dit project is overal in de cryptospace te vinden. Zo betaalde hij in 2019 bijvoorbeeld 4,5 miljoen dollar om te lunchen met topinvesteerder Warren Buffett.

Ook laat Sun geen kans onbenut om mee te doen met de nieuwste ontwikkelingen in de cryptomarkt. Zo liet Sun deze week weten gewerkt te hebben aan een eigen DeFi-platform, maar dan met Tron. Volgens de CEO van Tron zal zijn product twee miljard gebruikers aantrekken, op basis van het aantal gebruikers van Bittorent. Laatstgenoemde is in 2018 overgenomen door Tron.

Tron in 2020

Het gaat goed met de koers van Tron, sinds begin 2020 is de prijs met ruim 57 procent gestegen. Het verlies door de coronacrash is daarmee volledig weggepoetst. De prijs van TRX is lager dan het toppunt van 2020, maar Tron bevindt zich nog steeds in een stijgende trend. Kocht je precies op het dieptepunt van dit jaar? Dan heb je nu ruim 122 procent winst!

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:

Leave a Reply